Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOLIMO Sarajevsku vladu, kao najbogatiju drzavu u okviru ovih drzavica u BiH, da obrati paznju na kupovinu HELICA, koji bi sluzio ZA OVAKVE SITUACIJE!! A ne da policija se shepuri po zraku, trazeci par grama bljke koja asocira! Molim Lajk! Hvala! NECU POLICIJSKI HOCU OVAJ ZA SPASAVANJE!
@gooUser1579255224 Dze, ko ?dze CE ko?Poenta je neartikulisani i kultivisani SKAKA.Skaka skoci i reci hop! Maloprije na instagramu ELENE CAUSESKU ...Erdooganova zena spremila baklave i kahvu.Kaze, kada cemo u posjetu doci? Nece zahateriti, ako ostanemo malo duze....
Ne govorim Turski amaneta mi MOG al iskreno saucesce !!!!
Ni ja🤗😁 vode mi🤗😆😆🥛
@Istokbosna Blizi si ti meni fizicki, nego ja tebi ;) A ja se ne plasim, niti brinem puno...briga mi je oko ovog 'posla' koji trebamo da odradimo svi.Vidimo se na Poljinama pyzdo! Svi za jednog jedan za sve!
@KartoonRevolucija Taman da uzmes drzavljanstvo Turkie, trazio si da izbjegli tokom povlacenja Osmanlija, dobiju BH drzavljanstvo...a vidi sad? :))) Pozdravi Turke, mi cemo se brinuti za tvoju imovinu...proslijedicmo je u FOND za oporavak!
Molim dezurne CDA hadalje, da se pocnu spremati, stekati.Ko ima familije izvan BiH, neka obnavlja kontakte! Ovi hadalji iz RS-a moraju dobiti svoju vakcinu iznutra, a ANTITIJELA i IMUNITET ce dobiti kada uhapsimo porodicu Causesku! Svi za jednog jedan za sve! Svako dobro dobro ljudi!
@SaDrineSelam SpremaJ se ! Znas sta kazu sudije kod vec osudjenih kriminalaca??!....Nije mi jasno samo kako te CDA nije ischupala?? Da nije pedofilija? Nisi Hodza iz Bukovice, nema ko 'garantovati' za tebe...Sudija kaze, bice ovo brzo sudjenje! Bjezzzzz u Tuursku, rasprodaj to mehanizacije i gas.
@KartoonRevolucija Taman da uzmes drzavljanstvo Turkie, trazio si da izbjegli tokom povlacenja Osmanlija, dobiju BH drzavljanstvo...a vidi sad? :))) Pozdravi Turke, mi cemo se brinuti za tvoju imovinu...proslijedicmo je u FOND za oporavak!
@KartoonRevolucija I tebe neko u pogrešnoj Ubavkinoj rupi napravio jer tukneš na izmet. Ali nisam vjerovao da se i u prknu mogu djeca praviti.