Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doista će svaka duša smrt okusiti...
Haj mrs u pm
ponjela krema za sunčanje kae
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i šta sad?
Nista, nek joj je lahka zemlja.... a bogastvo ce vec nekako rasporediti...
Živjet će vječno u katalozima po službenim kancelarijama R.I.P. 🌷
krepala :)
bice "ozaloscenih" naslednika
Je l' to opet onaj nesretnik iz Arsenala dao go?
Jedina pravda i jedino po cemu su svi jednaki jeste da valja umrijeti svima.Dzaba ti sve kad tad ces da odapnes.Mada i to cak bogatasi znaju da odgode kao onaj sotona sto je mjenjao srce 6 puta,ali svom srecom mogu samo da odgode,za kratko.
Sad je jedna od bogatijih rahmetlija...(il rahmetlinica)...otkud znate za sta je to dobro?....Mozda plati tiket u raj.....s obzirom na praktike Vatikana Meke i ostali bozjih konzulata....ne bi me cudilo....
Tek sad počinje predatorska borba za nasljedstvo
Ok.