Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gluho i daleko bilo.
euzubillah
STA IMA VEZE BRAT GA SESTRI NAJBOLJE SMIJESTI :)
ne mogu da vjerujem da su se roditelji sreli nakon 5 godina tek.. kako to da nikad ona ili on upoznao njene/njegove roditelje prije?! svasta..
Ovo je u srbiji svakodnevnica, zato srbi pocesto u.bijaju njihove roditelje i djecu.......
Dakle njihovi roditelji im takodjer dodju punac i punica hahaha
kod nas u srbiju,ovo bre normalna pojava,zato smo genocidni
Nisu se trebali razići. Odnos nije rezultat bolesnog načina razmišljana, a prekinut je zbog mišljenja okoline i pritiska. Možda i jedan i drugi više ne nađu partnera do kojeg će mu biti tako stalo.
Dakle, mama bebi dodje tetka a babo tetak
jaooo brate..je et vidjela samo ono prvo pa ti dala dislike aaaa :( svaka cast za komentar! ;D @topic ovo je dokaz da roditelji trebaju uvijek djeci reci istinu !
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij?
dobro je da nisu izvrsili suicide nakon te vijesti,neko to ne bi ni mogao podnijeti,strasnoooooo!!!!!!!!!
Za ovo su krivi roditelji!!!!!!!!!!!
@ateizam \"Zar su oni bez Stvoritelja stvoreni ili su sami sebe stvorili?! Ne, nego oni neće da vjeruju.\" (Prijevod značenja Kur\'ana- Et-Tur, 35.-37.)
Aleb, bravo za komentare!
naravno da je tako , imas nesto protiv ?