Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žena hoće da ga terminira. hahhaha. klasično žemsko. ako nema koristi od nekoga, samo ga ugasi.
Ne daj Boze biti u situaciji da donosis ovakvu odluku. Lako je reci pravo na eutanaziju i sta znam, ali kad je donijeti odluku o eutanaziji voljene osobe, a pri tome da ona sama ne moze donijeti tu odluku, ne znam da li bih mogao.
U principu sam da svak ima pravo na zivot ali zaista za ovakvo stanje mislim da je bolje i za njeg i za obitelj jer bi osobno kad bih dosao u takvu sitaciju bio spreman na eutanaziju da ne mucim i ne maltretiram nikog oko sebe.
Bitno je da zena hoce da umre, a otac ko otac i kao biljka da zivi sin mu je ! Nema druga do babe niti zene do majke !!!
Ne ulazeći u detalje konkretnog slučaja, ali bi pravo na život trebalo biti pravo na život dostojan čovjeka. To za mene ne podrazumijeva i održavanje na životu po svaku cijenu...