Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da vas obavestim da cemo mi u Stocnom Sarajevu danas i sutra skupljati dobrovoljne priloge, ipak su Turci nasi ocevi, ne smemo ih ostaviti na cedilu
sad ce polat to rijesit xD
nek izgore cijeli istambul...kad podrzavaju teroriste i placenike u siriji.... BASHAR WA BAS!
ebeš turčina...stoka fašistička,genocidna i okupatorska
nadam se da ce se srusiti
cudi me da se dosad nije srusio, kao neke zgradurine iz septembra 2001, bas cudno da ne potone i ova
Ajmo poturice (j.e.b.a.c.i bosnjackih vagina), skupljajte koze i ovce za priloge pravim Turcima ili vratite im ono million koza sto ste na zajam dobili.
dizel pa ne palis dobro, ha? nisi skontao post koji komentarises. ali si zato bio brz na odgovoru...
Nabijem te seljacino primitivna. Ajd malo iskrenosti. Kome je otac Turcin ? Koliko ja znam, a i citav svijet Srbi su davali svoje zene Turcima da ih handre za zemlju i zlato, a ne mi.
Cudo nije \"Foto : Feđa Krvavac\"
http://www.youtube.com/watch?v=sUBoKOZC9M8 evo kako to izgleda kad gori
neko bacio opusak u kantu sa papirom:)
sta se ba pravis pametan kad ti ne ide. Polat Towers je upravo ono sto su i napisali : poslovno-stambeni objekat....sultane...
ovo vam je luksuzni hotel da znate vi sa kviksa
Ajde mi Popusi