Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj se luki ... brani bjeloruse od demokracije ... ako zapne, šalji ekskurzije u bih, da vide kakvu smo mi nakaradu od sebe napravili jer smo htjeli demokraciju
Milo Đukanović je diktator jer je opljačako i rasprodao Crnu Goru, Lukašenko nije ništa prodao.
Predsjednik u ime naroda, a "diktator" za zapadne demon-krate. Pošteni komunista koji svoj narod i građane brani od terorizma i demon-krate.
Kako moze biti diktator a da za njega glasa 85% glasaca?
Lijepu državu imate. Bilo bi šteta da vam neko...ne uvede malo demokratije....:-D
Lijepu državu imate. Bilo bi šteta da vam neko...ne uvede malo demokratije....:-D
I predsjednik Republike Srpske, gospodin Milorad Dodik, na pitanje Mate Đakovića o nemogućnosti ponovnog izbora nakon isteka sadašnjeg, drugog mandata, rekao je nešto u stilu ako narod bude htio itd. Ustav zaista na ovim prostorima nije puno značio, ondnosno bio je podložan demokratskim tumačenjima najmoralnijih osoba i najvećih sinova ovih prostora. tako je Slobodan Milošević bio predsjednik čega je htio, Franjo Tuđman bio malo više od dva mandata, sreća da se države mijenjaju kao i njihovi Ustavi, a ni Alija Izetbegović mimo dobrih običaja nije ni u ludilu pomislio da se zarotira kako je i trebalo, svake godine.
On je sitna maca za ove nase diktatore.
hahaha na prvi pogled ja kontam izet hahaha
Znam neko će reći 'pa narod ga je izabrao' Garantujem da je više od pola od tih 83% glasalo iz straha od odmazde. To je pravi znak da je diktatura sve prisutna u Bjelorusiji.
@drkinski Pa hajde četničiću ti nas nauči životu?! Diktator čovjek i kraj priče. Sam ti si mi dao 12 minusa. A znam zašto. Zato što i ti živiš u 'diktatorskom entitetu' gdje je 'Međed diktator i gdje nesmijete glasati ni za koga drugog jer će vas 'Međedovi doušnici' (a ima ih u svakoj mahali u r.s.) odmah obilježiti, i svugdje ćete biti napadani da ste 'balija' itd tako to ide kod diktature. I naravno da ćeš glasati za svog Međeda jer si PIČKICA kao i većina stanovnika r.s. entiteta.
Narod izgleda voli diktatore, sto li...
kako ne voli, pa mi odmah sebi tri izaberemo
a šti ih ne bi volio, kad pod njima živi bolje nego u "demokratiji"