Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno je da najveci zulumcari u istoriji svijeta izrazavaju zabrinutost i salju poruke protiv nasilja. evropa je pobila i opljackala pola novog svijeta a bastini slicna zlodjela i novijeg doba. zaista su vasoj propagandi potrebni vanzemaljci!
Ju šprehe Gruziš?
@Bolivar, @joje, @Svjedok und Sila = Drei auf einen Streich schit.......... und eine in drei ......... Abschreibungen von Menschen ............. zeigen, dass die Schule gelehrt religiösen Ethik statt ......... ist die beste Dame des XX und XXI Jahrhunderts.
Smiritese malo momci. Nije niko pozvao EU da se izjasne. Oni naravno pozovu sami sebe. Zasto? Zato sto imaju oruzje. Naucili siriti demokratiju oruzjem i prijetnjama. Ko je jaci njegovo se pika. Samo ima jedan mali problem. Kako stvari stoje, izgleda da sad i Iran ima cime da im ga zapaprici. Umjesto uobicajenog zveckanja oruzjem, sad kao nece pricati sa Irancima. :)
Upravu ste! Posljedice njihove pomoci u vidu konzervi iz 2 svj. rata, krv koja nije bila testirana na sidu i hepatitis B, te mnogobrojne analize i pokusi koji su vrseni kroz hranu i lijekove nad nama \"Bosanskim pokusnim kunicima\"
Molimo vas nemoj te vi nikom pomagati Pomagali ste nama u bosni nedo Allah vise vase pomoci
Sta se ovi fasisti imaju petljati u unutrasnje stvari jedne nezavisne zemlje i zasto se osjecaju pozvanim da svemu na svijetu budu poklopac? Bolje neka ociste svoja dvorista od rasizma, fasizma i ksenofobije i neka prestanu da guraju nos gdje im nije mjesto, bio to Iran, Venecuela ili bilo koja druga zemlja koju su naumili opljackati.