Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj fazon sa zalijepljenim ustima je bas isfurao
Poljaci su jedna od uzornijih svjetskih nacija - sa tradicijom, mnogi konzervativni, ali neispolitizirani vjernici, a istinski demokrate.
...mrzi me googlat, ali bih se kladio da je ovaj "bolja sorta poljaka" skot kačinski blizak poljskoj katoličkoj crkvi. kad se humanoidno đubre prišljamči pripadajućoj mu religijskij tvrtki i ne može ispast drugo do ultrakonzervativni, na nacizam naginjući smrad.
Slobodni mediji ne postoje nigdje na svijetu. Ko ne vjeruje neka pita gospodina Asanza koji trenutno boravi u ambasadi Republike Ekvador u Londonu.
Kakve to ima veze sa medijima
Kakve veze ima Wikileaks sa slobodom medija? Jel ti to pitanje? Ili kakve veze ima sudbina osnivaca te organizacije sa slobodom medija?