Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali, "porijeklom sa Balkana" - dovoljan razlog da dobije mjesto na nasem portalu. Naš je on, jakako, njegova nana i nase nane na istom suncu veš sušile.
OTKUD TI, STA TI BI?
steta, ja mislila da ti napisem IDEMOOOOOOO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iz ovih krajeva pametnog čovjeka više nema, zadnji je bio Nikola Tesla, pa je i on čak rekao da je Austrijanac kada je došao u Ameriku, i on se je sramio Balkanstva još tada..
u Muhibu ulazi XXL Lupetas gluposti, Nikola Tesla je u pismu napisao da eje ponosan Srpskim korenima, i ta informacija je obisla svet, ali sta ces, ima muslimana koji pricaju ono sto bi volelo da se desi, a ne ono sto je zaista istinito. Vlahu jedan neobrazovani, muslimanski. ;)
Nemanj srbine kad se hvalio srbskim korijenima ti nisi bio rodjen, ni ti ni 90% sovinista , klerofasista i uopste nacionalistickog sljama,kao sto si ti ,jer da jesi ne bih se covjek falio, 100%! Mongolu jedan ortodoksni!!!;)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Hamo vid' mu glave
kakav balkna, čovjek je porjeklom hrvat s malog lošinja......
Pa gdje je Hrvatska nego na Balkanu, ko I Grcka, Srbija, etc. Joj Sinisa :).
pa kako otok može biti na poluotoku, intelektualče, i obrazuj se malo kopneni dio hrvatske nije cijeli na balkanu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
koliko potresa, je li barem 4 stupnja prema Richteru
Heheh balkanac. Balkan jel samo Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska?
nevjerovatno je koliko svi ljudi svijeta "vole" umašćene vlaščine.Mislim da nepostoji ljudsko biće osim njih samih da ima pozitivno mišljenje o njima.Toliko o njima i njihovom ugledu na svijetu i samim tim njihovoj buducnosti i perspektivi koja je ravna NULI
u krvi im prevara,obmana,kradja,ubijanje,silovanje,otimačina tudje imovine,zemlje,jednom riječju barbarstvo,narod koji jos uvijek zivi u 7 stoljecu prije nove ere kao oni sto su s kopljima hodali po šumi i fatali veprove i zauzimali teritorije.Dok savremena društva idu na Mars i ostvaruju zadivljujuca otkrica vlahonjerima je najveci domet metnut šajkaču na glavu,povalt krme,priklat,okrećat na raznju,pojest i ojkat ojkače,naderatr se belog lukca i rakije,eto njihovog dometa,i da da nezaboravim i ovo,izgubit svaki moguci rat sa najboljim oruzjem u vlastitim redovima,i to im je uza specijalnost.
Ima veze s Balkanom ko i Zlatan sa reprezentacijom Srbije
To sto smo mi jedan glup narod koji je dozvolio da se rasparca i od njega napravi nekoliko naroda nije kriv niko drugi nemo mi Srbi, sami smo krivi sto se vi danas smatrate Bosancima/Bosnjacima, ili ovi dole sto se navizaju "crnogorcima"', ali boze moj, i germani su bili glupi pa su propatili, pa im je pamet dosla u glavu pa su razbili berlinski zid, pitanje je kada cemo i mi razbiti zid, figurativno receno... :)
Ko i svagdje politicari se *ebu preko naroda.
vlah ko vlah
glupan ko glupan
krv nije voda
Pa Balkanski političari su najveće zvijezde, naravno da privuku pažnju gdje god odu. Starlete naše.
Dobar je memo dobar.
ova buda ce sad na sebi osjetiti moc americkih srba na sebi tako da je zavrsio karijeru a bio je najveci kandidat republikanaca za predsjednika....kao sto i rekoh vise nema igre sa srbima.......i jos nesto pa on je hrvata nazvao srbinom :)))))))
*budala
Tako je majstore. Sa srbima mogu samo Albanci sa Kosova. Uzeše im četvrtinu zemlje što si rek`o sex.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ko ce ko Balkanci...