Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, kad su prognanici u Tuzli blokirali put jer su ih nasilno tjerali iz kolektivnog centra na ulicu, policija je napravila mnogo gore. Ne samo da su sprijecili demonstracije, nego su udarali zene i RVI (svi prognanici) i TV kamere su zabiljezile sta su \"specijalne snage\" napravile. Ne sjecam se da su u SAD bili \"zabrinuti\" i da su \"promatrali\" nase demonstracije.
http://www.hercegbosna.org/forum/index.php
Danas je u Iranu izaslo pet ljudi na proteste od kojih su trojica polomljenih ruku, jedan razbijene glave a peti je imao plavu kosu. Svi su uhapseni i pretuceni. Elfatiha i Amen! Idemo dalje!
Malo su se preracunali i jos jednom na Iranu polomili zube.
Opet Amerika i zapad pokusavaju da zavedu pa da vladaju, Samo nije im ovo Jugoslavija pa da sa lakocom zavade narod. Tvrd je orah vocka cudnovata.