Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Bugojno moje, zato nama Bosna i propada sto je vecina pametnih ko i ti. Ajde malo razmisli sta si napisao. Kriminal, lopovluk, nemoral i slicno nemaju religiju. Toga ima svugdje i uvijek ce ga biti. A drzava je toliko ozbiljna koliko se i sama bori protiv istog.
Ko proizvodi, stavlja u promet, koristi itd.... da ne ulazim u detalje...
Ako Afganistan i uzgaja mak oni to ne koriste nego prodaju kjafirima što je trgovina a ne narkomanija
Ma da, Afganistan i talibani oni mak uzgajaju cisto onako. De kad vec imas komp, pretrazi malo pa se informisi, a ne samo onako bezveze lupetati bugojance pametni.
Bosna je muslimanska država i zato ovdje nema problema sa dorgama i kriminalom. Svi kritikuju vehablje a zna se da oni mrze drogu i alkohol
Pa relativno zdrava jeste, uzimajuci u obzir da smo tranzit zemlja za ogromne kolicine droga samo mali dio se zadrzi ovdje... a i ovo ostalo nije rasprostranjeno ko u ostatku Istocne Evrope a da ne govorim o Aziji
nemamo, nemamo mi u BiH nikako problem ni sa na. rko. ma. nijom, ni sa preprodajom dro. ge, ma ne postoji kod nas ni AIDS, kao i hepa. titisi, samo na Zapadu, kao i ostale bo. lesti, nema kod nas problema ni sa pro. sti. tucijom ni sa pe. d. ofilij. om, ma jok, savrsena smo drzava ;-)
Ma bitno je da mi u Bosni nemamo problem sa nakomanijom...
Freedom is not for free,,,