Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je kliks jedva docekao da imaju sta pisati i da su potajno vrsili pritisak da Iran izvrsi odmazdu hehe salu na stranu, od ovog svi mozemo izginuti u trecem svjetskom
Ne brini se, nece rusija i amerika rizikovati otvoreni rat, jer ce oboje izgubiti, a kina izaci kao pobjednik..
@Niski predstavnik ako se ovo smatra odmazdom, onda se Iran ne poznaje dovoljno. Živi bili pa vidjeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne znam kojim će se oružjem voditi treći svjetski rat, ali znam da će se četvrti voditi kolcima i kamenjem. — Albert Ajnštajn
@Sorab4Drinsky I Željko Ražnjatović Arkan je bio kriminalac na čelu paravojne formacije koji je ubijao i pljačkao nesrpsko stanovništvo.
Cisto sumnjam da su iranci ispalili, tako se ne sveti ... vise je mozda pokusaj da se izazove neka reakcija, tu svaki dan neko nekog skarindja, i tajno se svete jedni drugima ... sta su ocekivali da ce gledati ameri kako im meta odlazi, zicer ameri ne pustaju tako lako.. ni ovi drugi njima...
Jebe se "generala" on je dzenetu sjedi do Allaha i copa pitu ;) Tramp ga poslao Allahu. Kud ces vece usluge muslimanu. Sehid jebote a svi ga oplakuju a on za sofrom llaha jede hallal hranu ;)
@fbUser1578129278 e pa lud si skroz, al tako je. A ko ne vjeruje neka pita nekoga ko je bio tamo, u dzenetu
posteno. obje strane se bore protiv terorizma.
Pa svake sedmice se izvrsi nekakav napad na zelenu zonu u Bagdadu, a ta raketa nece nista promjeniti.
Sani bacili rakete pa kazu IR Iran. Ako Vam se IR Iran pocne odazivati necete uspjeti javiti nikome.
Uprava napolje !!!
Kina jedva ceka rat izmedu Amerike i Iran, da vrati Taiwan.
Oko za oko, pasta za zube
Floskula SMRT ZLOČINAČKOJ USA ima daleko veču moralnu vrijednost od one SMRT FAŠIZMU, onda je bila pogođena 1/3 Svijeta a sada cijela Planeta!!!
Ma jok...to je lavez kojota naspram lava koji kida lesinu...
Oj Putine baci je
Podteno
Zločinačka USA ostaju sami, sve NATO članice se doistaciraju od ovog zločinačkog akta!!! Genocidnoj tvorevini ostao je samo zločinački Čifutistan!!!
⬆️ Tebi bi mogla komotno CIA pokucati na vrata.ili bi mogao završiti kao voljeni ti general ✈️🚀💥
Opet ponavljam,Ameri moraju da bace nuklearnu bombu hitno na Teheran i da imamo naftu 50% ovdje u Americi jeftiniju ...
Čovječe Božiji! Australija gori!!!