Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa samo pogledajte preko interneta najveci "Internetjihadisti" su sandzaklije np Instagram itd. A arapi i turci dopisuju se da cak i maloljetnim djevojkama! Pazite jel to nisu braca !! Bosanca zajebati a bosanku jebati je deviza !! Hidzab nikad nije u BIH toliko propagiran kao sad a to sve inicjatori turci i arapi a turkinje sve manje to nosaju! Necu sirit tudji mentalitet inat drugima ..cuvajte nasu bosansku toleranciju
@PpitarR nema tu nikakvog "nek' nosi ko šta hoće". Rijetke su takve koje hoćrda nose. Ako neće da nosi, onda je isprebijati i zaključati u kuću da više nikad ne izađe, da ne blati muža, oca, i čast familije.
@ultimativan88 Neka muslimana, samo nek svi ovi istocno, od Drine pa do Indije, ODJEBU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Doživotna robija bez mogućnosti z pomilovanje
isil ih je isilivao
Otkinuti mu jaja i pustiti ga gologuzog da skače po Austriji.
A nesmeta vam kad Perković Tompson i Lajbah ispiraju mozgove?? Šta piše u krivićnom zakonu? Za ISPIRANJE mozga 20 godina? Ne zna se tko je veći cinik - oni što terete Ebu Tejmu ili vi koji prenossite i palite se na ovu vijest.
Samo gledajte ove poturice iz Klixa po komentarima i sve vam je jasno...
"Djevojaka" objesim vam uredništvo!
Večina stvari što ne valjaju dolaze preko Drine.
Djeca koju odgajaju zadrti roditelji, citav zivot glupa ko kur@c budu..
E od danas treba da bude poznatiji kao Ebu robija
"Regrutovanje"? Jeli to novokomponovani naziv za podvodjenje? One se nisu tamo otisle boriti koliko je meni poznato. Btw zar niste pisali da su ubijene?
@lik5 glupko yebali ti cetnici mater kao i ti "moji"