Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vas Rasmusene, pa na svijetu nema niko jaci od vas Sta vas je to tako razocaralo
a znaš li koliko ljude boli ki.ta za tvojim komentarima i mišljem pa ti opet svaki dan visiš ovdje 24/7
@Mejdan A znas koliko BiH gradjane libo taki za tom info, a vala i za ovom gore napisanom
BAGLAN, 20. novembra – Mudžahidi Islamskog Emirata Afganistana su osvojili Barka distrikt u provinciji Baglan u popodnevnim satima u subotu.
e moj zvrk pa ko unisti bagdad Bgt da nisu8 talibani pa pogledaj malo kroz historiju kakva je sila kulture bio bagdad ccc ... a sto se tice pokrivanja te zene su casnije nego ove koje hodaju gole da nebi volio mozda da tvoja majka ili sestra gola hoda a vukovi iz kafana vec zamuisljaju kako bi ih \"oderali\" aaa zvrk moj zvrk
afganistanski talibani su zlo svom narodu bez obzira na prisustvo NATO il ne. onaj ko pokrije svoju zensku celjad i ne dozvoli da se one obrazuje, tako da je 99% djevojcic abilo nepismeno pod njihov vlascu, je za osudu i kaznu!
ima ih dovoljno da za 48 casova mogu da uniste sve serve na balkanskim prostorima