Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahahahaahahahahahaahahahahha Riječ je o autističnom poremećaju koji utječe na sve njegove odluke znači ako amerikancima im ne ideš na ruku nisi dobar u glavi :D :D :D
Suti bolan i tebe ce proglasit' bolesnim
ovo bolest su izmislili zbog putina :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesul ovo isti oni koji su dokazali da je obama autohtoni irac
Sto nam ne daju diagnoze G.W.Bush-a, njegovog babe, Obame, Regana, itd?!
Psihopata
Ma glupost, takve osobe nemaju empatije niti takta, znači govore ono što misle, ne znaju lagati niti mogu plakati, Putin možda nije neki vrsni govornik, ali to nema veze s nikakvim sindromom!
Čuj: "fizički nespretna"?! Pa čovjek je majstor džudoa.
Evo upravo Vladimir ustao malo umoran i doručkuje jaja na oku. Zavisno od dnevnih obaveza oko 3-4 popodne će sjest u avion i doletit vama u pentagon da mu skenirate mozak radi detaljne analize :-)))
Citajuci ove simptome mislim da i ja imam ovaj sindrom.
ovdje su navedeni samo neki simptomi, ovo je najbolji opis takve osobe: http://www.index.hr/mame/clanak/deset-znakova-da-vase-dijete-ima-aspergerov-sindrom/693628.aspx
A meni se cini da Ameri boluju od sindroma ,,sto je babi milo.."
ameri postali opsjednuti Putinom,
mogu se kladiti da je ovo platio veliki sponzor svetske demokratije zorz soros....
On i njemu bliski sve placaju,ali hajde ti ovcama objasni,nemoguce..
po pentagonovim izvjestajima putin je vec mrtav....ovo neki vanzemaljac umjesto njega....
Zapad boluje od sindroma bliski istok