Na konferenciji za novinare
0
Pentagon objavio Bin Ladenove kućne snimke
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo majku ovaj osama na svakom snimku sve mlađi i mlađi!! na pocetku objelio ko januar a sad nakon 10god. on crn ko ugarak... P.S. ne izgleda mi kao lik koji bi se farbao u crno po pecinama afganista :)
Objavili su oni moj ku//rac
e kad ovi pe.sini sr.bi pocnu pricati o hig.ijeni.. a jos ih vecina kor.isti pol.jske toilette a okupaju se mozda samo za bo.zic a o pr.anju zub.a ili umiva.nju i da ne pricha.mo bice da im je to ostalo od rob.ovanja tur.cima na lini.jama u ratu je najteze bilo tr.piti njihov sm.rad ..zaudar.ali su vise od lesheva
Photographic Evidence of Bin Laden\'s Death: za sve ine koji ne veruju u smrt BL napokon evo i prvih slika: http://www.flickr.com/photos/lsear/385298586/lightbox/
OTKAD OSAMA ČITA I GLEDA U TEKST KOJI JE NEKO SASTAVI ??? :) OVO JE ODLIČNA MONTAŽA AL JAKO PROVIDNA!!!
ONAKO USPUT..........J.E.B.A.L.I.. T.I. P.O.D.R.I.NJ.C.I MAMICU
kuca mu ista kao kod moga komsije ibre i mehmeda u bosni,unutra pobacane nekakve ponjave,zene se sudaraju kroz kucu preko nekakvih tepsija i sucu jufke,djecica slinava ljube babi ruku za jednu marku,kalose pred vratima,u kupatilu prazna konzerva od ribe da se operes poslije upotrebe,nekoliko zarica po prozorima,sinija za sofru na sred kuhinje pa ko usput umoci popare i samo otaru ruke od dimije,nema prava idila.na najznacajnijem mjestu ispred kuce pod etrhom je golf a djeca mastaju jednoga dana kako ce okaciti tespih i pravac na more.
bin hidin\'-ov kucni uradak, scene sexa sa Bushom.Preporucuje se roditeljska paznja ako su u pitanju mladji gledaoci.
VIDI ISTI OBAMA
http://www.500_godina_tarabljenja.ba
jADNA LI VAM JE MAJKA ČETNICI I UJKE KADA SE OVDJE ZAKUHA SVE ĆEMO VAS POBITI.NISTE NI SVJESNI KOLIKO U BOSNI IMA OSAMA .OVDJE SU MUĐAHIDI POSIJALI SJEME ĐIHADA PA DRŽITE SE DOBRO.NI SMRDLJIVA EVROPA VAM NEĆE MOĆI POMOĆI JER I ONI NEZNAJU ŠTA ĆE ZA DAN DVA SA SVOJIM OSAMAMA.
OVO NIJE OSAMA
Kao što i rekoh... jadniče žao mi te...www . zatucane bošnje . ba. Ne trudi se više...komičan si...
Ma zavera ,brate,zavera...www .zatucane bošnje . ba...
Pa zar nisu rekli da nije imao ni telefon ni internet. A ova fotka odaje da je u tu router, sto ce reci da je postojao internet.
aj sto se nakotilo fašista na ovom situ
NAPRED NOLE, S R B I N E ! ! !