Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo ih je, moj Papa, koji bi jedva docekali Treci svjetski rat.
Otkad faraoni svojataju papu?
Papa trubi o Trećem svjetskom stalno. Tačno ono samo što ne drekne "pa probudite se majmuni počeo je Treći svjetski". Ima on pravo ali nama dok na kuću granata ne padne mi ne vjerujemo. Doduše, da i vjerujemo šta sa tim... Šta možemo? Kupit 2 vreće brašna i karton ulja.
Ko da je bitno. Kad imaš najjaču vojsku na svijetu u koju ulažeš više nego svi ostali skupa onda je svaki rat poželjan, a veliki rat koji se može nazvat svjetskim, sjekira u medu.
Prvi počeo u Sarajevu Drugi u Gdanjsku Treći u ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko godina treba da imamo da shvatimo da SVE ŠTO RADIMO .... SEBI SAMI RADIMO...SVE DOĐE NA NAPLATU.. Žao mi je , ali samo u Sarajevu 11 541 žrtva...zar misle da može proći TEK ONAKO ...DESILO SE........ ŽIVOT IDE DALJE.... Žao je i meni DESILO SE ŽIVOT IDE DALJE
poglavlje Fatima u staroj BIBLIJI kaze crkva ce nestati,javna tajna danasnjice je u 89 tih se u njemackoj crkvi se pojavi davi i obavijesti fratre popove-ISLAM CE VLADATI SVIJETOM-ISLAM zagovara ISUS ce pogubiti derdzala a svjesni smo ekonomske kataklizme koju su kapitalisti prouzrokovali sada u masoni i vatikan okupiraju medije i skrecu paznju sa stvarnog stanja svjetskog pravog stanja -U SVKOJ VJERI NAJOPASNIJI SU ONI --KOJI ZNAJU PUNO O VJERI A ZLO UPOTREBLJAVAJU JE I ONI KOJI VJERUJU A NEZNAJU NISTA O VJERI-zaboravili ste manipulatori da se BOGU nemoze slagati a ni ti ga prevariti
Znam da je teško razumjeti, pope. A je li teško razumjeti 460 izmasakrirane djece u Gazi, reci nam pope.
"Trećeg svjetskog rata"... Kako to sve ide fino polahko orkerstrirano... za novi svjetski poredak je potreban rat... jedna svjetska vlada, jedna svjetska banka...
reče papica i ode malo prekoputa u saunicu da potpari muda svetom vodicom i da se pomazi sa dječicom
Vidi minusa. ... ok poslije parenja muda ide na gay parenje ..protokol se mora ispoštovati
ringe ringe jaja došo čika paja jedno jaje muć a vi djeco ćuć... pa malo žmire. ...
Naravno da nema opravdanja dobri čovječe :(
http://www.jutarnji.hr/sramota-u-bih-dzihadisticki-portal-slavi-krvoprolice-u-parizu---ubijeni-su-nevjernici--ovo-je-velika-radost-za-muslimane-/1457745/
Pa po samom naslovu se vidi da je to sranje napisao neki stranac, čuj "VELIK RADOST", vidi se da ne zna ni osnovne rodove u bosanskom jeziku.
Hodi .... na jutarnjem se nalazi ta tvoja bošnjačka stranica. https://vijestiummeta.wordpress.com/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A kad se slave palestinski teroristi gdje onda policija?
Palestinci su zrtve jevrejskog fasizma. Smrt fasizmu, sloboda barutu.
Kontoverzni spominjani portal ima sjedište na Sandžaku. Dakle, Srbi i Crnogorci muslimani. Budući da u cijeloj Bosni i HERCEGOVINI žive Bošnjaci katolici. Bošnjačka logika, zar ne?
Šta sad amerika treba da napadne još jednu zemlju na bliskom istoku?
ceka se reakcija CHARLI HEBDO.a
papa kao prorok govorka nesto o trecem svjetskom, bolje bi ti bilo da smirivas tenzije nego da huskas i spominjes rat
Covjek je samo realan
On je ista ekipa kao i ovi što su organizovali napade... Čuj u blizini tijela terorista pronađen sirijski pasoš! Pa zar može biti providnije! De pogledajte da nisu imali i probušenih kondoma u džepovima kao i selfija sa ubistava koja su počinili i potvrda o ukradenoj robi :)
Iz ovih dogadjaja moze se zakljuciti samo koliko su nestrpljivi i koliko žele treći svjetski rat, tj nuklearni. Sta EU misli o svojim gradjanima govori činjenica da su malo - malo žrtveni janci njihovih bolesnih ciljeva. Mada, kada pogledate komentare ovih naših krvozednih ustaša i četnika ne možete a da ne pomislite da si ovi placenici prava mjera za njih.
Svi ste vi veliki humanisti mamicu vam hebem,,,podjeliste narod unistise sve dobro svjeta,,,da se nebi neki nasli povrdzeni svrstajem hodze i imame u iste..