Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bilo koja druga drzava ovo uradila, bili bi bombardovani do temelja a ljudima koji se brane cijeli bi svijet slao pomoc. Ali Izrael i manijak Natanjahu su izuzeci.
Južna Afrika tuži Izrael za genocid a Nikaragva one koje šalju oružje Izraelu. Imaju i ovi palestinci braću Arape . Da su pametni odrekli bi se te stoke za sva vremena...Pored takve braće neprijatelj im i ne treba.
Cijeli svijet je osudio ovaj genocid od strane najgorih fašista izraelskih terostisti . Podržava ih Amerika zbog licemjerstva političara zbog novca . Svako normalan osuđuje ubijanja djece, protjerivanje civila, i svaki najgori zločin koji može čovjek da smisli. A još gori od ovih izraelskih fašista su ovi koji to podržavaju. Smrt izraelskom fašizmu. Sloboda palestinskom narodu !!! Free Palestine !
Ma gdje će se jadni vratiti, pa ni kamen na kamenu im nije ostao. Fašisti su ih unazadili 50 godina.
Južna Afrika tuži Izrael za genocid a Nikaragva one koje šalju oružje Izraelu. Imaju i ovi palestinci braću Arape . Da su pametni odrekli bi se te stoke za sva vremena...
Cionisti se prepali sta je kukavice heroji ste u slupini i nad neduznim civilima??? Ajde pokazite tu hrabrost israilovi sinovi
15 miliona palestinaca, samo 2.2 ih u gazi bilo, 3.2 u zapadnoj obali.. 450 miliona im brace arapa, a 1.5 milijardi brace i sestara muslimana... samo kazem.
Allah uništio jehude proklete,stanovnike vatre
gdje ce se vratit kad su cionisticki ghenocidasi i fasisti sve sravnili sa zemljom
Izrael ubrzano mobilizira hiljade rezervista što znači da ide nešto mnogo već od Gaze.
Izraelske obrambene snage su obavijestile o svojim planovima za "prelazak s obrane na napad", što uključuje pripremu za "masovnu mobilizaciju rezervista"., Reuters
To tebe Shin Bet obavijestava🤣
Vidi se da klix novinar nikad rata nije vidio.
Treba u inat.Jer je cilj.. samo bio..rastjetati porusiti pobiti.