Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka,sluge zapadne,eto ko su vasi gospodari.Ne treba im puno da cijevi okrenu prema vama.A braca Talibanii su vojnicine,All-aha,cijeli svijet se bori protiv njih..Pa to je Iblis uprego sve sto se upreglo dati.Tu je Americka vojska,NATO vojska u cijem je sastavu sva vojska Evrope i svijeta.Pa Afganistanska i Pakistanska marioentska armija.Pa neznatan broj placenika.CIA,Mossad,pa Iranske tajne sluzbe.To su stotine hiljada vojnika.Savremena tehnologija naoruzanja,bespilotne letjelice,radari,satelitii,krstarece rakete itd itd.Ima hadis,u kojem se govori,da ce se krscani na koncu okupit pod 80 zastava pod svakom zastavom 12000 vojnika.Radi cega???Black flags from Khorasan are coming very soon,inshaAll-ah!!!
Pogan zapadnjačka, šatro greška, sad bi najbolje bilo da i Pakistanska vojska pogrješi pa im sruši dva aviona... Greška za greškom...
amerika nikada vise nece biti zemlja ponosa.
pa ko je koga tu napadao? oni napadali da izginu ili?