Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Velkoj Britaniji
Pa i u nas će pacijenti uskoro imati pristup ljekarima.
Evo ne znam uopšte svrhu članka... Sta? Poučno.. Edukativno.. Šta? Samo sjest i plakat. Kod nas pacijenti čekaju ciljanu terapiju karcinoma po godinu dvije.. Neki nikad ne dočekaju... A kamoli imunoterapiju poput ove, o tome nema ni govora. Zasto klix ne piše o tome? Dajte da znamo sta se dešava... Pokrenite bar priču, mozda se nesto i riješi
Dok ta injekcija bude dostupna nama, tj. za jedno 50-tak godina, garant će biti sedmosekundarna, a ne sedmominutna.
Namaz, Kur an i zikrullah, sigurna lijek za karcinom. Allah nas stvorio iz nicega, Njemu je lahko da otkloni i svaku tegobu od nas.
Nevjerovatno je kakve sve komentare mozes procitati na ovako ozbiljnoj temi, kako bezosjecajne stvari. mi smo prije svega tesko mentalno oboljelo drustvo...sizofrenija, paranoja, nadriljekarstvo i umisljeni iscjeljitelji, odsustvo empatije.
Što ga ti nabroja, ali u pravu si.
Antivakseri su zlo
Bravo klix sto ste dokazali da znate koristiti Google translate, bez da lektorisete clanak. Kakvi krembili...
dripovano moj ti
Slab odziv novim boosterima, pa sad se samo ambalaze mijenjaju. hajmo ovcice, zavrnite rukave
ee kako slabo vidis. polahkp bolan. mogu ti 20 dokaza sad postirati da znam sta pricam, al ne vrijedi da trosiim toliko svoje vrijeme na inadzije
Ja zalim sto sam primio vax, 2 godine bacene u nuspojavama, zamagljen razum i umor u misicima. Ali ne dam se ja, sirit cu istinu do zadnjeg daha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
korporacija Umbrella
Alice te dagle iz pozadine