Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je cuo za Fritzla u lokalnoj kafani komentar ovog ludaka je bio da bi ga on kastriro.
A jooooj, kako bih ja to sve kastriralaaaaa. I pedofile i ove muskarce pomracenog uma. I to ja, licno, svojim rukama. Chunu na panj, ciglu u ruuke i ozezi.
Sta ovi krscani rade boze sacuvaj el hamdulilah pa ovoga nema na strani pravovjernih jer bi vjesti bile u svim novinama Elhamduliah
fino ljudi hoce i kcerkicu pa mamicu pa unucicu itd..fini neki svijet. kod nas se obezglave ako nsi prave vjere ili nacije ..al tamo je dovoljno i manje od toga. ne znam sto smo mi bolji do njih. u cemu?
Sta je s ovim ljudima?