Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek nakon ocevog odobrenja mediji objavise ime nesretne zene.Kod nas bi havaz i ostali mediji do sada objavili imena cijele familije do unazad 3 generacije.
indijski film "kraljica odmetnika" je jadan od najboljih koji sam ikada pogledao. prikazuje surovost zivota djevojcica/zena u indiji. bez da vrjedjam spomen na nastradalu djevojku, mislim da je tesko biti zensko pa i u bosni. rastuzio sam se kad mi neki dan jaran javi da je dobio dijete. rece: "sincina, srecom nije pisha".
Btw, this is temple, not the house..you idiots!
@ela Ova mnogobrojna silovanja su posljedica indijske kulture u kojoj se žena smatra manje vrijednom , skoro nižom vrstom i to ide toliko daleko da neki vjerski lideri propovijedaju da žene vole biti silovane.
nemozes suditi drzavi prema jednoj njenoj familiji koja je ocito na dnu njenog staleza. Uostalom Indija ima najbrze rastucu ekonomiju. Indija ima nuklearno oruzje i prema tome BiH se ne moze nikako porediti sa Indijom.
treba i indiju malo napasti kao irak avganistan i ostale zemlje da se nauce demokratije i pameti da nebude visde ovoga... Treba Americke trupe poskati da zauzmu sve, uzmu prirodne resorse ali zato uvedu savrsenu demokratiju i nebi se desavale ovake stvari.. puno vas pozdravlja Barak Obama
baš fino imaju ugrađene otvore za klimatizaciju,na podu je biološki ispravna slama koja ujedno nedozvoljava širenje šojekakvih mirisa tako da im mokri čvor nije ni potreban i sa tim samim tuširanje je rasipanje resursa ,ali važno je biti tehnološki napredan,atomske bombe,sateliti itd...a jesćemo slame...reče bramaPutra
Eto ti znas po cemu treba presudjivati. Koja si ti smetljoglava glupaca
Ne bih mog`o ubiti ni kukca , ali ove,,zivotinje `` itekako !
Djevojkin otac je donio pravu odluku .Necemo zaboraviti ovu studenticu , dok smo zivi . A ovi smudjevi nek se prevrcu u paklu !
Zagrepcanko.,kako mozes uporediti ove silovatelje sa nevinim Srebrenicanima . Slazem se da ih treba streljati ili objesiti ,ali ti je uporedba krajnje neumjesna!
Ovako poput tebe su i bošnjački "muškarčine" osuđivali i odbacivali žene koje su u toku rata silovali četnici i ustaše sa komentarima same su krive da kuja nije mahnula repom ni ćuko ne bi skočio. Džukelo jedna ovo je silovanje da bi se pokazalo kako je žena najobičnija stvar i bezvrijedna "pojava" jer u indijskom društvu isto kao i u ovom pogotovo kod Bošnjaka žena je bezvrijedna stvar.
Pa sta treba ,.. da se stidiii ?! Zene ne zeleda priznaju silovanje, jer to smatraju svojom licnom sramotom!
Šupak jedan, čuj, ponosan je na nju! Koji idiot! Da je kakav čovjek, sam bi se razračunao sa tim zvijerima.
Pocivaj u miru djevojko.Nece proci nekaznjeno pocinioci tog z.locina,pagotovo na onom svijetu.
Ovu sestoricu silovatelja pred streljacki vod po srebrenicanskom modelu.
silovanja-a ponajprije djece, treba samo sa smrtnom kaznom osuditi i nikako drugacije.....