Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, bolje da hodze odlucuju!
\"Osuđujemo svaku poruku koja ima za cilj uvredu\" Lijepo je to ali ko definiše šta je uvreda a šta ne? Ako dozvolimo ovim šarlatanima u haljetcima da o tome odlučuju, opet će se spaljivati vještice i heretici.
@PFLP naravno dau islamu ima prisile, procitaj onaj moj link pa ces vidjeti koji je zlocinac i ubica bio muhhamed ! @Talib jarane Talibe, zalosno je sto ja poznajem islam mnogo, mnogo bolje od 95% ovih tvojih muslimana ... daj ih malo educiraj po pitanju suneta, alllah ti platio ;-)
@TALIB Samo si zaboravio da u Islamu nema prisile... Svojim komentarom si dovoljno rekao o svom poznavanju Islama!
Šta je sporno sa ovim člankom? Da Islamska vlast se širila sabljom,i to neće poreći ko imalo zna o Islamskoj historiji.To je Islamski cilj.Da zavlada Istokom i Zapadom i da stavi ljude pod pravednu božansku vlast,a oni htijeli ili ne htijeli Islam. Kada su zabludjele ideologije,poput komunizma,demokratije mogle biti uspostavljene nad narodima,zašto onda pravedna božanska vlast nebi mogla vladati?
da li je muhhamed bio ubica i siledzija ? odgovor cete ovdje pronaci, obavezno procitajte: http://www.putvjernika.com/Dzihadske-teme/prasina-se-nikad-nece-sleci-2.html