Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitatelji-komentatori na SA-x, vidio sam danas, podržavaju. Doduše, otkad je Bosna civilizirani svijet, prestala je to biti 1463., kad je okupirana.
ja osuđujem aerodromsko osiguranje koje je u međuvremeno opijeno vodkom nastojalo da se u ovaj hladni zimski moskovski dan zagrije uz guz.ove ruskih stjuardesa...
Pa nisu baš osude iz cijelog svijeta. Izgleda iz Sarajeva žale samo jer nije bilo više žrtava.
Oprostite im neznaju šta rade. Najjači prvi trebaju da praštaju. Oprostite im neznaju šta rade. Dajte im hljeba a ne uzvračajte
Možemo mi svi osuđivati do prekosutra, međutim to ne vraća vrijeme unazad, niti će iti jedna osuda podići bilo kojeg mrtvog iz groba..... a svaki pokušaj da se ovakvi napadi spriječe biva proglašen budaleštinom, i nije podržan od bilo koga... Još jednom napominjem 35 civila je poginulo na civilnom aerodromu i to je kap u moru civilnih žrtava - kojima je cilj sveopći rat...... To smo mogli biti svi mi jer se ne vozamo svi u blindiranim vozilima niti svi možemo imati novac da si kupimo sigurnost..... Beznađe je uzok svega ovoga........
..sta uradise u rusiji, majku im boziju .. i sve u ime is,lama relgijije zla
kada citam komentare na cnn ili yahoo news mogu reci da se ne razlikuju u mrznji ka islamu nego kod nas hriscana na ovoj diskusiji .. nejverovatna je mrznja prema musliman,ima ..
Iskreno boli me briga za njihove poginule ruse kao sto je njih za nase poginule sugradjane na Markalama, u ulici Vase Miskina i za nase poruseno porodiliste gdje se radjaju djeca koja nemaju veze ni sa politikom ni sa vjerom. Osim toga, nesta se sjecam da su se Rusi proslih dana okupljali i tukli gradjane drugih nacionalnosti. Sta ja tu mogu drugo reci nego trazili su i dobili su. Budite i vi realni.
Pa moraju ovdje \"visiti\" kad nema stranica ISTOCNO SARAJEVO-X.COM. Vole i oni u gradu biti.
*ebali ti svi Bosnjaci majku u pi*ku !! Koji ste vi jadovi, visite na ovom portalu pa ti dodaju palac gore ;) Jade obicne.
Taman kontam jos jedan dosadan dan, kad ono prelijepa vijest...35 vlasina mandrknulo...hohohoho.....ho hohoho...vise volim nego 500 maraka ovih nasih bosanskih, naravno..Allahami dragog...Insallah Islam will dominate...
@Pippo a da se opaseš pa da u Sjeničkoj i Novopazarskoj selendri (Sarajevu) ove Sandžaklije i Šiptare malo prodrmaš? Dosta i oni drmaju ovih dana a ni za ratne zločine nisu odgovarali. Kažu nema političke klime da ih se može procesuirati. Kočopere se po Hrasnici, Ilidži, Dobrinji i gdje ih sve još nema.
@Pippo LoL nisi ni ti dobar svega mi hahahah
Evo da i ja u ime nas Bosnjaka, Hrvata, Srba i Ostalih uputim osudu prema napadacima i kazem kako ih nije stid ovako slabo odraditi ovaj napad... Bilo bi fer da ih svi bojkotuju ne prenosenjem ove vijesti o mizernih 30 zrtava.
Nemojte samo da iskali te bes na ovim jadnim Bosnjacima.