Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja konto bagra iz Svrakinog
Nema vece mafije od mog komsiluka! :D
Katolici iz Herceg-Bosne prijete Bosnjacima k.l.a.nj.e.m: Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma \"Neđo od Ljubuškog\" ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih Z.A.K.L.A.T.I.
Katolici iz Herceg-Bosne prijete k.l.a.nj.e.m: Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma \"Neđo od Ljubuškog\" ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih Z.A.K.L.A.T.I.
Jesu li ovi iz Svrakinog ili sa Gorice, nikako to da dokucim?
@MAKI Preko 350.000 hrvata je izginulo i 100.000 p.o.g.a.n.i.h us.tasa fasista tokom WW2 pa ti dizi tu us.tasku g.a.m.a.d do neba, al voda sve opere osim obraza. ZIVIO DRUG TITO.
Sirom Bosne ZA DOM SPR.EM.NA straža, crno.košu.ljaša Kralj.evica Bl.aža. Ja.s.eno.va.c i Gra.diš.ka Stara, to je kuca Maksovih m.e.sa.ra. Kroz Sarajv\'o kamioni žure, voze crnce Fran.cetica Ju.re. Zapad Bosne, peti korpus sine, casno pamti oluju Go.to.vine. U Capljini, kl.ao.n.ica bila, puno Sr.b.a Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Sr.be plavome Jadranu. \'ko je mogo zamisliti lani, da ce Baj.ram slavit partizani. Palce Ratko, place Rašo iz tamnoga Haga, Slobo Slobo nema nista od Bosne i Karlobaga. Tko je reko, j.e*o li ga ca.ca, da se H.O.S nikada ne vraca. Pav.el.icu, ti si naša straža, uzmi komunjaru Covu, a vrati nam Blaža. Moli ti se Bože, naša savijest cista, cuvaj Hrva.tsku i Bos.nu od s.r.ba i komunista. Ne bojimo se n.o.ž.a, ne bojimo se ž.i.c.e Osveta ce biti, radi Sre.bre.nice Sjajna zvijezdo iznad Trebevica, pozdravi nam A.n.tu Pav.eli.ca.
sitna buranija u odnosu na nase politicare...
Zdravo, Igrao sam odličnu browser igru i uživao sam. Menadžer si svog vlastitog tima i takmičiš se sa pravim igračima iz čitavog svijeta. Registruj se, nećeš požaliti! Registrovan preko ovog linka: http://www.powerplaymanager.com/r1022503/
mislim da ovi nemogu ni prismrdit pojedinim nasim krkanima :)
sve fina raja
ovi nisu toliko opasni cim se o njima pise...dajte malo ruse u javnost,ako smijete....
Isarani ko slikovnice.
E da, kao roditelj samo da kažem da je ovaj Klix ovakvim promoviranjem kriminalaca konačno dospio na dno dna, sve za posjetu više, žutilo 100% nema veze što je obraz davno izgubljen. Bitno je napisati kao su kriminalci \"frajeri\", ili kako je neka Bosanka \"uspjela\" u životu jer je upala u reality show gdje će pobijediti ako se bude najviše ku.rvala. Klix su go.vna.
Nema smisla držat ih u kavezu. Porezni obveznici plaćaju da ovi leškare po cijeli dan i jedu besplatno. Rehabilitacija je moguća jedino uz naporni rad, da se nauče da treba živjeti od rada a ne od kriminala. Dakle, 12 sati dnevno, negdje u kamenolomu tucati kamen i večera samo ako se ispuni ambiciozna norma. Onda bi se ovi nestašni dečki upristojili i tko zna možda završili kakav fakultet u zatvoru :). Ovako u zatvorima samo gori postanu, zatvor im dođe kao neka škola za kriminal i iz njega izađe samo kao još veći bandit. Lopatu u ruke bagro!
Kakva je to ulicna banda na koja se nalazi na dva kontinenta, prije bi rekao da je teroristicka organizacija.
Samno Milicija i postupi po naredjenju! Vidjeli bi MS13, MM18 i slicne bande dok tucaju kamenje negdje u PM bili bi manji od makova zrna.