Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad znamo kako se osjećao svijet kad je nad nama bila agresija. Svijet je bilo briga, isto kao što je i nas sad... Nažalost....
Samo što je tad Bajden rekao u brk svijetu i Europi kako su onemogućili nama Bošnjacima pravo na samoodbranu. Sad taj isti je na drugoj strani i ostat će zapamćen kao genocidaš. Bolje da je staračke dane proveo u mirnoj penziji čista obraza, ovako ga je ukaljao da će istorija pisati o tome.
Prvi narodi koji ce krenuti za Dedzalom bit ce jevreji, a drugi koji ce krenuti bit ce arapi (saudijci) i oni ce biti od Biga kaznjeni i nije to bezveze zapisano, vidi se danas kako se arapi ponasaju dok im braca prozivljava genocid.
Kakva braca , oni bracom samo dolare i naftne derivate smatraju.Ali okrene se to , do jucer osim jahanja deve u prazno nisu imali nista…
Održavaje natjecanje pasa i skupljaju celebove pas im mater
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rat protiv civila - Palestinaca. Važno ih je što oviše ubiti i rastjerati sa željenog područija da bi se Izrael proširio. Ali, izgleda slabo im ide. Dva mjeseca ta “izvikana armada” uz pomoć najjače vojske svijeta ne može metra osvojiti protiv tipova u patikama.
samo je interes u pitanju. briga svijeta za mrtve palestince. samo da ih Allah ne napusti jer on je najbolji zastitnik. amin
Živio čika Bajden.... Fuj. Kakvi zločinci trenutno vladaju planetom. Jadan narod u Palestini. Srce mi puca svaki dan zbog njih.
Sto ne ode medju svoj narod vec iz Ramallah se javi kao najveca kukavica?! Ni pameti ni hrabrosti.
Izraelski fašisti dnevno ubijaju 200 do 300 Palestinaca a arapski prokleti šeici, kraljevi i predsjednici šute i mirno gledaju. Erdogan je obečavao svašta a sad se ušutio. Sve sami lazovi i fariseji. Sve vodje muslimanskih zemalja su jednostavno djubrad pogana.
Ne nastavlja se "izraelska vojna operacija", nego se nastavlja izraelski genocid nad Palestincima, 'dragi' novinari!
Upravo tako, već u par navrata imam potrebu reći novinarima Klix-a da stvari zovu pravim imenom...Kakva ba vojna operacija, to je rat, genocid, istebljenjenje jednog naroda. Dajte ljudi ko da Vas Izrael plaća da pišete za njih
Arapi samo sjedite i ne sekirajte se, stvarno su nekulturni ovi cionisti, treba ih išibati po guzi, da zapamte kad su bili nevaljali. 😠😠😠😠
Jednom rjecju GENOCID PRED OCIMA SRAMNIH VELIKIH SILA
Pred ocima 300 miliona palestinske brače Arapa i njihovih korumpiranih šeika, kraljeva i predsjednika……
Sve moguce sile ce onaj žohar Usranjahu, upotrebiti da uvuce ameriku i iran u rat.
Abbas opasno nista ne radi na rjesavanju genocida. Na cijoj je on strani? Svakodnevno mu i ma Zapadnoj obali ubijaju genocidasi narod, a on šuti. Nevjerovatno za predsjenika da se tako ponasa.
Istog sam misljenja. Kako neko moze biti u sjeni i ne cuti se,a ovakav pokolj se desava?! Vidi mu se na faci da niti je pametan niti karakter. Izdajica svog naroda i zemlje.
ostali arapi češu se po mudi.a.
Izrael je genocidna tvorevina, Izrael je genocidna tvorevina, Izrael je genocidna tvorevina...
Gdje su ti """ bjelosvjetski mirotvorci"" DALI UOPŠTE POSTOJE ili su samo dobri na obećanjima praznih priča. DA SVI IMAMO PRAVO NA SLOBODAN ŽIVOT """SVI SAMO LAŽU I UVJEK SU NA STRANI JAĆEG"""
zato se potrudi da budeš jači, uvedi red u svoje društvo, uči, radi a ne samo šverc, krađa i nerad.
Ovo je totalno unistenje, ima li IKO da zaustavi GEMOCID???
može Hamas, čim polože oružje ovo prestaje.