Nagriza ga zub vremena
0
Od Auschwitza bi mogle ostati ruševine
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo objasnjenja za SVE sto se desilo... Moze se prebaciti na HR ili SRB jezik. Preporucio bi svima! JAKO POUCNO!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ZPWH5TlbloU
Da je tvoj babo tebe i.z.dr.k.o na livadu bolje bi mu bilo, neg što je napravio k.r.e.t.e.n.a!!!
hoce od izraela napraviti jednu veliku komoru pa da ih kao i njihove pretke na Hitlerov nacin.....
Donekle se slažem sa tobom, ali onda u tom slučaju govorimo o cenzuri koja je \"toliko smetala\" u prošlom sistemu da nisu pojedinci mogli da \"žive\". Ako smo mi demokratska zemlja, barem na papiru, onda ne treba biti ni cenzure niti brisanja. Slažem se da treba pojedine komentare i komentatore ukinuti jer mučno je čitati kako pljuju jedni druge i apsolutno ne doprinose kulturi i napretku u svakom pogledu u ovoj zemlji. Trebao bi onda sa-x skroz ukinuti opciju komentarisanja članaka jer ionako se neki članci, mogu, a neki ne komentarisati.
Sramota, kakve su ovo izvale rasizma i nacionalizma!!
@ sarajlija ipak mislim d asa-x grijesi sto dozvoljava ovoliku kolicinu govora mrznje na sajtu. ako zele da mrze, ima toliko nacina da se organiziraju u kojekakvim grupama za mrzitelje ovog ili onog. ovi komentatori na sa-x su vecinom balavci koji svoje male frustracije lijece ovim putem. i sa-x bi trebao ozbiljno d arazmisli o tome kao siri govor mrznje i pomaze da on dopre do istomisljenika. daje im prostor i povezanost da nastave. tako da je sa-x.com direktno odgovoran za ovo sto se ovdje desava. e-novine i mnogi drugi news portali ne pustaju svakoga da im prlja po komentarima
Gdje Re.is dođe, tu se sve odmah počne raspadati!
Još jedna MOLBA za uredništvo! Ako možete BANUJTE lika pod nikom Englez, jer količina mržnje, vulgarnosti, primitivizma, idiotizama koje on prosipa na ovom portalu je više nego bolesna! Hvala!!!
Pohvala za uredništvo, koje je dopustilo da se ovaj članak komentariše jer se može vidjeti čist primjer mržnje i licemjerstva prema jednom narodu od strane naših \"moralista\" koji sebe smatraju vjericima i prosipaju kako je njihova vjera jedna od najtolerantnijih i najboljih, a čine sve ono što ne bi ni u snu smjeli pomisliti! Žive pod motom, mi smo najbolji, a ostalo sve pod noge. Na sreću još uvjek su u manjini i nadam se da će tako i ostati. Ni ono drugi i treći nisu ništa bolji, da se razumijemo. Fašizma, nacionalizma i šovinizma ima u prevelikoj mjeri i trebamo se zabrinuti za našu djecu, kako će oni odrastati! Pozdrav uredništvu!
†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
Gdje se nalazi najvise Zidova? U atmosferi!
Sad jesam anoniman garant
ovako sam anoniman
@@ sa i tebi isto j.e.b.o sve
Tzahal ! צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל‎‎! Long live Israel! A vidi Bošnja što se lože na Palestinu...Egipat itd.. a mrš u pećinu!