Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ti silujes homoseksualca, sta si onda ti u p.m.?
Allahov rob.
@vlado.nine, @kule82....da, tako nekako :) @BlAcKKKK nemoj religiju uplitati u to please, tzv. pripadnici drugih konfesija po ovom pitanju nisu nista bolji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gdje su sada zatucani Srbi, Hrvati i Bosnjaci?? Pa zar necete komentarisati da je covjek zasluzio, jer se takav rodio????? zar necete komentarisati da ih sve trebaju pobiti??
Pa jedino mozemo dodati da su turci jos zatucaniji,posto imaju zakon da je homoseksualizam KRIVICNO DJELO.Takvo sta nemoze niti debil unijeti u zakon.
@dillbear eeeeh, nemaju. U Turskoj homosexualnost nije krivicno djelo. Jos od 1858 (https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_Turkey)
naguzili ga i jos bez glOve ostao...Deen na aparatima
Jadnik = strasna sudbina!
skratili ga zaglavu
Cini mi se da ovom ludilu i obezglavljivanju nema kraja. Siri se kao kakva zaraza!!
Pederluk u Turskoj legalan,tko bi reko.
Znaci prepuno ih je u Istanbulu poznati doktori pjevaci itd ali to se slabo zna
MOzda je bio ISILOV peder?
niko ne zasluzuje da umre na takav nacin pa cak i onaj ko to pocini.. Sud treba da sudi svakom,svako zasluzuje fer sudjenje..
cuj derpe :-) e jbg sad
vanzelin mafija ...
Treba te pedere sve yebat, stvarno su bolesni.
Licno nisam neki obozavalac gej populacije....ali kada skontam....on mi nece oteti djetetu mobite i zbosti ga nozem. Prije ce ovi sto dodju sa dzume ili iz raznoraznih kurchevih crkvi!