Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedostajeti dekoracija palestine iza začelja kako si to mogao zaboraviti bar je ljudski. ako uzimaš u usta neki narod.zaboravio si bonton presjedniče.
vidi molim te ovog pametnjakovića šta kaze.poziva un-da pritisne siriju. a ovamo kaze da za palestinu nema rijesenja u un -da se sami moraju dogovoriti. moram otvoriti prozor da ova obamina glupost izađe van. ko da je on profa u vrtiću pa priča za malu djecu. meni je ovo vala smjesno sto on kaze hahahaaaaaaaaaaaaaaa.
Ništa valja dalje raditi na razvoju kasama. Šansa za mir raste proporcionalno sa dometom kasama.
\"Nema prečice do kraja konflikta koji traje decenijama. Mir je težak posao. On neće doći saopštenjima i rezolucijama u UN\", rekao je predsjednik SAD. Sa vama treba voditi dijalog do trenutka kada se steknu uslovi za vase uni.stenje...