Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guzio me jedan Englez, guzio me jedan Španac, ali niko k\'o Bosanac, ali niko k\'o Bosanac...
Malo ti previše veličaš te mudžahide, koji se zadnjih 10 godina skrivaju po pećinama i spuste se samo kako bi izveli neki samoubilački napad, ali u kojima u većini slučajeva ginu Afganistanci, nevini civili.
Za glavnog tajnika NATO-a Andersa Fogha Rasmussena, ovo prenošenje odgovornosti predstavlja \"veliki znak napretka prema realizaciji našeg zajedničkog cilja´´ veliki znak napretka ??? hahahahhaha, u ovu retardiranu izjevu moze povjerovati samo zaglupjena ispranog mozga krstaska zapadnjacka marva koja guta sva govnna koja joj se serviraju kroz medije od strane njihovih vojno-politickih lidera ...to tzv ´´prenosenje ovlasti na domace afganistanske vlasti´´ pravi je dokaz i potvrda izgubljenog rata, potpunog poraza i fijaska kojeg su NATO krstaske pljackaske horde dozivjeli u afganistanu od mudzahida islamskog emirata afganistan !
samo bespilotno do posljednjeg islamiste !