Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet je jedino ujedinjen protiv Americke TIRANIJE.
Nevjerojatna je arogancija s kojom nastupaju ovi barbari sa Zapada, ono, našlo se 4-5 nacističkih država žednih krvi, pardon, nafte iz Irana, i kao \'cijeli svijet\' se zabrinuo. Ma fak of ba, Fake Black, i ti i tvoje kvazi-rimsko carstvo, je ba li smo hitlera jeba ćemo i vas. Mrš
kakav svijet j e bo te svijet....koga ti smatras svijetom,narod ti strajkuje u sopstvenoj zemlji.....
obama,ne s...i,
svijet nije samo ujedinjen oko iranskog nuklearnog programa- već je ujedinjen i protiv američkog-francuskog-ruskog-izraelskig i svakog nuklearnog programa koji je za nuklearno nauružanje. zasto ste napali samo iransko postrojenje. očisti smeće ispred svoje kuće pa onda napadaj druge.
Kada se ovaj čovjek tek kandidovao za izbore nadala sam se njegovog pobjedi i obradovala se kada sam čula da je pobjedio. A on nije ništa bolji od prethodnika mu. Iste stvari radi samo na ljepši način i iz sjenke, a kakvo je g...ovno još će početi III svjetski rat. Cjelokupna politika Amerike je jedno veliko bljak, a on mi je razočaranje 21. stoljeća.
pa kad im je nuklearno oružje na bliskom istoku prijetnja miru i stabilnosti u regiji,zašto onda ne izvrše pritisam i uvedu sankcije Izraelu koji posjeduje atomsku bombu već 2 decenije ?
koliko je glup Obama ne da mi se trositi rijeci na njega..klasicni Nigger
napad ce da se dogodi to je sigurno,samo je pitanje vremena kad? sva vojska nato saveza mora na novo zariste ,Rat je izvor svega.ratovi moraju da se vode i to je sigurna dobit za sve drzave nato saveza.
pa sta i da ima bombu iran, a ne da je prave, licemjeri i varvari jedni... ako je mozete vi imati, i kinezi, i rusi, i ci*uti, i francuzi, britanci, indijci... zasto je ne smije imati i iran?! podrska iranu!!!
Svjet je ujedinjen i protiv izraelskog terorizma nad palestincima.!
Koji su ovo profesionalci. Profesionalci u zlu. Proizlazi samo jedno: Amerika je bog! Nije ovo bogohuljenje, ali tako se ponašaju. K\'o ono: \"Neka bude svjetlost! I bi svjetlost.\" Znači: \"Neka bude ujedinjen svijet protiv Irana! I svijet bi ujedinjen.\" A (valjda) se ne valja igrati bogova. (Valjda) to neće na dobro izaći. Zar ne? :)
Iran i iranski narod ti nece tepati i laskati kao Gadafi svojevremeno. Oni znaju tvoju necasnu ulogu, lazni nobelovce, stid neka te je, sluzis cionisticke pse. Iran i iranski narod ce se znati braniti i odbraniti ako dodje do agresije na njih.
Jedva ceka da ugaze divljake i poravnaju iran sa zemljom.
čuj svjet ujedinjen hahaha pa koliki on misli da je svjet
Govno od nobelovca!