Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ste idioti svi koji mislite da zidovi upravljaju svemu u ovom svijetu. Mozda ste ljubomorni sto su pametniji od vas, pa ih sad krivite za sve vase nevolje.
vi ste smijesni loool politicari ste pravi zato i napredujemo solite pamet na svakom koraku
@uhklhgjh Svaka ti čast za komentar, odlična poenta... Nažalost, ti možeš o tome danima pričati, ali većina ljudi u svijetu ne mogu shvatiti neke više stvari jer su preokupirani onim što im nude masovni mediji... tipa televizije mtv, viva i slično... Kod nas u BiH je ista situacija, samo što se to pranje mozga vrši još brutalnije preko televizija kao što su pink, bn, dm sat i slična s.r.a.n.j.a...
svaka cast ovom zadnjem komentaru iznad mene... ja sam zivio u usa 10 godina i sve je to istina sto covjek kaze... zato sam se i vratio u svoju domovinu i zivim ponosno i sretno.... ovde je covjek stvarno slobodan ako hoce da to bude i mirnije zivi.
sta ti je to demokratija? U kojoj drzavi je to demokratija. Nemoj biti smijesan. Zasigurno imas vise demokratije u BiH nego u mnogim drzavama koje se smatraju kolijevkom demokratije. U BiH ti rahat mogu reci da si komunj*ara, cet*nik, ust*asa, mozes tihicu, dodiku, covicu i svakom drugom politicaru onako lijepo po bosanski psovati svu familiju. Mozes negirati bilo koji genocid, mozes laprdati o kome hoces i sta hoces a da prodjes nekaznjeno, a probaj to u tzv demokratskim drzavama uraditi, pa ces osjetiti sav sistem demokratije na svojim ledjima.
e vala nek je bh drustvo demokratsko u100pm budale
ne osudjuje zato sto bi u roku od 24 sata izgubio poziciju koju ima. Kazem ja, to su zidovski robovi, samo nikad to nece uvidjeti.
Zasto ovaj smrdljivo crnjo ne osudjuje 250 izraelskih nuklearnih bojevih glava?
Amerika, tipicno robovlasnicko drustvo. Svake godine uvezu 50 000 novih emigranata kojim odmah na pocetku dadnu da se zaduze kreditima za auto, kucu, skolovanje, namjestaj itd i to moraju otplacivati citav zivot. To ljude natjera da budu vrlo poslusni radnici i da stalno strijepe da ne izgube posao, jer bi u tom slucaju bili nesposobni da plate bankama mjesecne rate, kamate i time za neko vrijeme izgube sve sto su stekli na taj nacin. Kada vec dodje do slucaja da sve to izgube, onda se slucajno neko u familiji razboli, a svaka intervencija bolnice kosta hiljade ili desetine hiljada dolara za koje se opet potrebno zaduziti, sve gubis. Nakon toga tako ocajan prihvatas da odes da se boris protiv Muslimana u Iraku, Afganistanu i drugdje samo da nekako otplatis silne kredite u koje si upao. Slicna situacija je i sa pravim amerikancima, tako da ta, na sebe tako ponosna nacija, ustvari jeste rob zidova koji im kontrolisu zivote i kapital.
jao kako ste vi pametni anal-liticari vas trojica komentatora.... vjerovatno je zbog toga Bosna ovako razvijena a Amerika tako nerazvijena....
Mada sam mislio da je on neko i nesto,ispostavilo se da je on kao i svi predsjednici SAD-a,marioneta cifuta.
kakve ti imas veze sa korejom??pogledaj svoju avliju....glupane!
Obama, *ebem li ti Michell u dupe crno.