Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po svim Zenevskim konvencijama NATO je pocinio ratni zlocin i ratne zlocine protiv covjecanstva u Libiji......sarkozi je jedan od tih koje treba tuziti , on je jedan od glavnih ratnih zlocinaca..
MAJMUNE !!!
vidi ga rodila ga majka, ko onaj tarzanov jaran sto skace s drveta na drvo.
Natalitet kazu opada. Preporuka mladim da se ohrabre za jos jedno dijete i da se sto je moguce vise daje ime MUAMMER, AHMED, MUHAMMED i IBRAHIM
MALI CRNI AFRIKANAC U SLUZBI LUCIFERU . I SAM LUCIFER TI ZAVIDI. ZAGADJUJES SVIJET SVOJIM PRISUSTVOM. OBAMA DABOGDA IMAO PA NEIMAO
\"Ne treba uživati u snimcima ubistva Gadafija\" Samo vi nama recite kako da se ponašamo mi ćemo tako raditi... to je demokratski...
Sta ce ti C R NJ O Pogani.......................
Maslo amerike i zapada,za one koji nisu upuceni,nek malo po you tubu kucaju \"masoni\" \"iluminati\" i \"novi svjetski poredak\",vidjet ce i zasto.. I da dug ameike i z evrope je 200 milijardi dolara,i trebao je da se naplati 2012 god.. sad ce da ih amerikanci dobro izj... svojom demokratijom i minornim kamatama.. Gadafi svaka cast...
Vjerujem da je OBMANA pomislio nesto drugo u sebi a to je : VJERUJEM DA POCINJE JEDNO BOLNO I DUGO POGLAVLJE ZA LIBIJCE\"...Najveci klovn na prijestolju Amerike svih vremena.. GO REPUBLIKANS!
VRLO JE JEDNOSTAVNO. SVE JE SUPROTNO OPTUZBAMA \"DEMOKRATA\". ONI SU ZAPRAVO ONO ZA STA OPTUZUJU DRUGE ZASTO NISU SUDILI COVJEKU AKO PROPAGIRAJU DEMOKRATIJU VEC KAO ZADNJI BARBARI SILUJU STARCA. \"DEMOKRATE\" SU STVARNO ZLO, DIKTATORI, TERORISTI,OSOVINE ZLA I SL. FUJ FUJ FUJ.
Crna džukela u bijeloj kući.
\"Zaslužuju dostojanstvenu smrt\" pa majmune sta bi sa sudjenjem???? Da Bog da ti citava familija imala dostojanstvenu smrt od leukemije i svih karcinoma.
Obama crno majmunce/simpanza :D Nisam ga vilio kada se kandidovao sada jos manje. Radi,kako mu se kaze. Vecina je kontala boljo,a on jos vece g*ovno.
MANIJACE AMERICKI!!!!
Nobelova nagrada za mir u WC-u.......
Irak Afganistan Pakistan Libija Uganda CHANGE YES WE CAN
de nam ti reci fasistoidna majmunska korporativna marioneto - u cemu treba uzivat a u cemu ne