Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zna se da dolar mora propasti da bi zidovi (cionisti) tj. Izrael preuzeo titulu vladajuce sile u svijetu i da ce papirni novac nestati, sve vise se racuna placa preko kartica i budite sigurni da se blizi dolazak dedzala jer on ce vladati iz Jeruzalema, a dok Izrael ne bude vodeca svjetska sila to nije moguce.. sve vise dokaza o tome da nas je muslimane islam kroz stotine godina ucio da ce ovako nesto se desii, vjerujte da nijednu vjeru ne osudjujem, ali nekom logikom mozete zakljuciti da je islam jedina istina i preporucio bih vam da pogledate predavanja jednog obrazovanog i nacitanog gospodina Imrana Huseina, svu srecu zelim svim dobrim ljudima na svijetu i da svi pocnemo misliti o sebi i da sretno zivimo jedni sa drugima i trecima :)
Ovo mu je zbog Sirije. Kakva propast. Sirija, Iran... Iza Pentagona stoje Republikanci. Zanimljivo da je ova kriza pocela kad je Obama povukao rucnu po pitanju Sirije.
pocetak kraja jos jedne imperije u ljudskoj historiji
masoni izvrsili pritisak
zasto ne odu kod nasih lihvara, uzmu pozajmnicu i rijese stvar, ha ja