Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri najveća bagra čovječanstva
Asad da je i 5 puta gori nego što o njemu USA govori opet je mala maca za ove monstrume iz SAD-a.
Moze l' iko obasniti ako su oni nastali od budala, bolesnika, kriminalaca kako to da su sila broj 1 u svijetu po svemu i da su u najmanju ruku stoljece ispred nas koji smo skloni takvim komentarima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MALO SUTRA ! Rusija odobrila slanje vojnih trupa u Siriju = novi Hladni rat Rusija je važan igrač na Bliskom istoku i njen uticaj će tu rasti, samo mi je žao Gadafija, jer je tu Putin malo zakasnio.
Sjedinjene fašističke države uvode demokraciju a izvođači radova su im iz ISIL-a na koje su udarili kada su shvatili da su im favoriti postali monstrumi!!!
Koja šuuupljaaaa
Pa je li ima kraja ovom sirenju tupavosti.. najveci prijatelji Amerikanaca u Zaljevu su najtiranskiji rezimi i oni nas ubjedjuju da je Assad problem. Da li treba ovo potkrepljivati, pogledaj prava drugih religija u KSA, prava zena, slobodna stampa, naseljavanje... Pa Assad je za KSA bio pojam demokratije
Ja ne znam koji je veći diktator jeli ovaj uglješa ili onaj bljadi, ali u jednom se slažu da im rat odgovara, uglješi što proda oružije ISIL-u, a bljedom očuvanje na tronu. Neki bi nazvali teorijom zavjere ali kada pogledate činjenice i sagledate sve upućuje da je unaprijed isplanirano kao velika cionistička zemlja.
Vjerujem da Asad želi da i ti odeš sa vlasti, a ti Obama još ne odlaziš. Srami se, pokaži mu osobnim primjerom kako se odlazi sa vlasti, pa možda i Asad učini isto.
pogledajte sta je putin rekao,cnn i foxnews to nisu ni prikazale!!
Znas sta im na to kazu Putin i Assad. Americka nacijo uradi mi felacio.
Diktator i ubica vlastitog naroda, Asad
hahahhahahahahahahha eno kalifat ih je oslobadja od tiranije asada
Assad adio!