Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste vlasi svoju tardiciju pokazali u zlostavljanju zena po logorima i djevojcica od 10 godina. Zato se poklopite usima , nema sta kritikovati. Svako je bolji od vas.
Zasto se dize veca frka kad je novinar u pitanju nego obicni covjek
Je li to zulum kojeg Zukorlić priziva u Novom Pazaru?
mozda se sad promjeni.mozda sad napravi dokumetarac o silovanim zenama u iraku,i shvati da je i ona dio njih,da su ustvari svi jednaki. u zivotu je uvijek prisutno iskusenje,bog zeli uvijek da nas testira,da vidi stvarnu bit nas samih. a ti koji su to uradili su identicni americkim kerovima po iraku.
Ti bas neki m.u.d.o.nj.a...a? Ha ja, brate, sta ce bilo koja zena bilo gdje osim tamo gdje joj je i mjesto. Jos samo da ti je mozga, pa barem i kokosijeg...maaalcice samo.
a koji to narod bez zakona nije stoka??? eto recimo u evropi postoje tendencije da se sestra i brat vjenčaju i žive u braku i da se j.e.b.u kao magarci ali ih samo zakon sprječava
Ne mogu da vjerujem da niko u komentarima ne osuđuje ovo dno idiota!!! Stvarno strašno! Fol vi znate njen opus, pa je kao i zaslužila. Hajmo tako i Dejanu sa OBN-a izdegenečit i isfatat jer joj je emisija idiotizam! Nju i Fedju! Al\' fakat mi sad nije nimalo žao ovog nekog naroda što je sve to trpio, kad su bez zakona obična STOKA!!!!
hebooteee , kao da je izvjestavala iz BL
Neznam zasto je lose to sto je radila, samo je izvjestavala situaciju iz te zemlje.. a to sto su njoj uradili jeste lose !! Novinarstvo je profesija i svako ima pravo time da se bavi.. Cest je slucaj da novinari pretjeruju a sve sa ciljem da pribave sto bolje informacije da bi napravili sto boli tekst pa ih to dodje glave upustajuci se u opasne situacije poput ovih..
iNSAN, nije njoj do istine, vec do para, ne budi malo dijete!
baš se pitam kakva to genocidaš glasao negativno za moj komentar..valjda misli da je sv eono što sam nabroja ok. biće da je neki karavlah.. pripadnik genocidaškog naroda...
ti vidis jednu stranu istine. nije u redu da se vidi samo jedna strana.propaganda, cista propaganda. sve moze da se prikaze ovako i onako. da su bogdo govorili istinu, znali bi da u bih ima skoro polovina zrtava koji nisu muslimani, al propaganda!!! opet nisu mogli dovoljno da nalazu. zato im ne vjerujem. istina polako izbija na vidjelo. ne moze se sakriti. oni stite muslimane u bih iz vlastitih interesa. podravali aliju islamistu kojem je osnovna ideja serijat.smatrajuci da je to evropa, pa nek padne komunizam i razbiju jaku drzavu na balkanu, kako god. kasnije ce lako sa budalama.sto je jedina istina. glupi ste.
@iNSAN zašto onda ova hrabra novinarka CBS televizije nije se potrudila da napravi koju reportažu sa silo.vanim iračkim ženama koje siluju američki kerovi u Iraki po zatvorima i logorima !? zašto se nije potrudila ako je tako dobra objektivna i nadarena novinarka, da napravi dokumentarac o silovanoj 14godišnjoj curici koju su silovali američki kerovi, njenu porodicu po.bili a zatim i nju te ih onda sve zapalili !? zašto se nije potrudila da napravi intervju sa iračkim majkama čija djeca su rođena deformisana usljed korištenja osiromašenog uranijuma od strane američkih kerova !? zašto se nije potrudil ada napravi reportažu o mučenju zatvorenika u zatvoru Ebu Grejb !? zašto....ovkao ti mogu do sutra. ... ali nemam vremena...stoga.. MRRRŠŠŠŠŠ !!!!
zATO STO JOJ JE TO POSAO.DA NIJE OVAKVIH HRABRIH NOVINARA MI NEBI BILI INFORMISANI O STANJU U OVIM KRIZNIM PODRUCJIMA. NEZABORAVI DA SU NOVINARKE IZVJESTAVALE I IZ BIH U TOKU RATA I S TIM JE SVIJET MOGAO DA SAZNA ISTINU O STRADANJU BIH GRADJANA. NEZABORAVI DA JE BAS NOVINARKA PRVA KOJA JE PRODRLA I USLA U LOGORE SMRTI U BOSANSKOJ KRAJINI I ZAHALJUJUCI BAS NJOJ MNOGI SU PREZIVJELI TU GOLGOTU . BUDIMO TIM ZENAMA BAR ZAHVALNI..........
smatra se, odnosno, kazu strucnjaci, da je Jugoslavija bila sasvim spremna za ulazak u EU, po svim standardima!!! Sada smo jedno 100 godina iza, nikad stici!!! Zato nisam pobornik nikakvih revolucija i desavanja naroda na taj nacin, brzinski, bez da se znaju posljedice, strasne posljedice!!! Oporavak je spor i bolan, mnogo bolje bi islo da se imalo pameti. al sa ruljom nikako izaci na kraj. rulja je rulja. hvala, ali jedan semafor kad ne radi, stvara se haos, a da ne govorimo o drugim stvarima...sve propada, do novog pocetka, daleko je.
ne moze se iz feudalnog drustva preci na savremeni i moderni, odnosno najvisi stadij kapitalizma, kakav vidimo u zapadnoj evropi. to laze svako ko to kaze. zato sto sve ima svoj tok. to nismo mogli ni mi, koji smo bili u zaostatku za zapadom, pred rat, tek 20-tak godina, ekonomski bar.
a što će tvoja maj.ka sestra ili kćerka u ovoj rulji ??