Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kraljE, ne bude l' nam bolje, vićeš
Hajde dokazi da si bolji od svog brata i ukini zakon koji kaze da su svi ateisti teroristi i oslobodi Raif Badawi-a. Ili nastavi istu retardiranu politiku tvog brata.
radices kako ti ameri kazu
ove treba na psihijatriju da se proveri da li haluciniraju cuj kraljevo po 80 90 godina
Najavio je kontinuitet bičevanja, odsijecanja dijelova tijela, i zabrane vožnje auta za žene, i najvišeg nivoa kršenja svih mogućih ljudskih prava i sloboda. Baš fino od njega.
Ja se ne ugledam na rupu u kojoj živim, i u kojoj i ti živiš, nego se ugledam na uniju demokratskih, pravnih, socijalnih i razvijenih zemalja kojoj ćemo se, valjda, i mi jednog lijepog sunčanog dana pridružiti (ako ne mi, a ono barem naši unuci ako ništa).
ne znam zašto uopće ulazim u raspravu sa tipovima poput tebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znam samo da nas svi kraljevi *ebu sa cijenom nafte na svjetskom trzistu i ostalim derivatima tako da me zabolje za njima .
SJEME VAM SE ZATRLO
Jake ti politike