Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...........prqvo zaheban narod ti švedi....kad po..zde, ne znaju stati....
Onaj ko je imalo živio u zapadnoj Evropi i tim zemljama mogao bi da potvrdi a to pogotovu važi za ove nordijske zemlje da su to najtolerantnije zemlje na svijetu. E sad molim vas sve za ZDRAV RAZUM pa razmislite koliko su dokurčili islamski kozojebi kad se u Švedskoj desi da neko eventualno napadne džamiju.
SRPSKI TERORISTI ...http://balkans.aljazeera.net/vijesti/na-kosovu-uhapsen-osumnjiceni-za-terorizam
Islam dokurčio i najliberalnijim ljudima . Islam = Zlo i Terorizam
liberalni srpcici e nema toga na Kosovu.. SRPSKi TERORIZAM na Balkanu...http://balkans.aljazeera.net/vijesti/na-kosovu-uhapsen-osumnjiceni-za-terorizam
pravda za bejha hahaha zaboli kita nekog Hansa u München ili Tommy u Londonu a i Jerry u New York za to :))) Svijet danas piše i priča SAMO I ISKLJUČIVO O ISLAMSKOM TERORIZMU . Znači ti kao Hasan i nekakav Srbin Petar se sasvim drugačije gledaju na Zapadu. Kažeš Hasan i gotovoooo odmah slike ISIS ,Talibana , Boko Haram i slično se pojave zapadnjaku. Zapadnjak u zapadnim medijima svaki dan čita o sranju koje čini Islam :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svedjani, uozbiljite se malo i pronadjite te vandale, pa nije Svedska velika kao Kina...
Da je neki musliman zapalio neku katedralu ili crkvu, odmah bih bila uzburkana javnost islamski teroristi ovi oni divljaci, a kad se pale muslimanske dzamije ono normala, kao ljudi iskazuju protest nigdje teroristi ovo ono, oni su ipak kultura to im pere obraz vjerovatno.
mozda sRPSKI TERORISTI... zasto se ne pise o SRPSKOM TERORIZMU na Balkanu...http://balkans.aljazeera.net/vijesti/na-kosovu-uhapsen-osumnjiceni-za-terorizam
Svedsko drustvo neprirodno zabranjuje pravim svedjanima patriotizam prema drzavi. Na neki necin, povecavaju i njihovu mrznju prema strancima koji imaju pravo da prikazuju njihov patriotizam, kao i za vjeru.. To je drustveni efekat : kada ti neko nesto zabranjuje, bunis se, i napadas strance, i na kraju ides u krajnost : kao Breivik na primjer. Ali svaka zapadna zemlja ima specificnost.
Pokvaaaaarenaaaaa ploooočaaaaa!
Neće Evropa one koji ne prihvataju njene vrednosti, tj. one koji smatraju da su evropske vrednosti nemoralne i pogrešne. A i boje se muslimana jer im je dobar natalitet pa misle da će demokratskim putem jednog dana uspostaviti šerijat kao law of the land. Nije im lako ali sami pali - sami se ubili. Ako im je trebalo stanovništva, trebali su da uvoze visoko obrazovane ljude iz celog sveta a ne bilo koga. Nadam se da grešim ali moguće je da evropski vlastodršci ovakav uvoz namerno sprovode kako bi nahuškali svoje narode na još jedan svetski rat s ideološkom tematikom.
"_Prema navodima organizacije Expo, u Švedskoj je ove godine na džamije izvedeno najmanje 12 napada" Zanima me da li su otkrili počinioce makar za 1 napad, od ovih 12. Kao da šveđani podupiru divljaštvo?
prvo napad na muslimane a zatim napad na ostale... švedski neonacisti svojim članovima mjere obim glave da bi znali ko je arijevac....
zasto se ne pise o SRPSKOM TERORIZMU na Balkanu...http://balkans.aljazeera.net/vijesti/na-kosovu-uhapsen-osumnjiceni-za-terorizam
Normalno, već sam govorio da će ovi naši što se nisu odrekli Islama vrlo brzo nazad u mrsku domovinu. Fino je u Kur'an-u rečeno da nevjernici nikad neće biti zadovoljni sa Vama dok vjeru ne promijenite. Šta se sada čudite???
Evo njive, evo lopate i udri. Sa industrijom smo se halalili. Ako imaju vezu radit će u državnoj službi i to je to. Bolje mu je biti živ nezaposlen, nego da izgori u nekom mesdžidu!
Tako su i Jevreji mislili, dok im nisu došli na vrata. Historija se ponavlja, ko je uči iz Historije taj je idiot.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e jel se to u svedskoj pocelo dogadjati, otislo je sve u vraga
europski IDIL
Svedsko drustvo neprirodno zabranjuje pravim svedjanima patriotizam prema drzavi. Na neki necin, povecavaju i njihovu mrznju prema strancima koji imaju pravo da prikazuju njihov patriotizam, kao i za vjeru.. To je drustveni efekat : kada ti neko nesto zabranjuje, bunis se, i napadas strance, i na kraju ides u krajnost : kao Breivik na primjer. Ali svaka zapadna zemlja ima specificnost.