Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je dozivjeti da cujem da su negdje u svijetu odrzani cisti i posteni izbori ...:(
Visoki Predstavnik izmijenio ustav da ga dovede na vlast
Stari Buš je nama napravio rat, Miteran koji je došao na početku u, Sarajevo, a mi ko blećci ga, dočekali, i još Englezi i EU kompanija, to su zlo na planeti
Sudije koje su promijenile tok historije. 11.9 i George Bush na čelu USA su jedan od najvažnijih događaja moderne historije.
Najvece prevare su kod jenkija. Glume demokratiju al pobjedi onaj ko ima vise sponzora
Sve oko prebrojavanja glasova na Floridi je bilo više nego tendenciozno, a to izlazi sad u vrijeme masovnih medija i dostupnosti lične provjere šta se zaista dešavalo. Dakle, problem je nastao sa mašinama koje su automatski brojale glasove, a iste nisu bile samo na Floridi nego i u drugim mjestima. Imale su grešku koja je, pazite ovo, imala problem pri prebrojavanju glasova jednog od kandidata, čime je isti oštećen i trebalo je prebrojavanje ...
A oštećeni kandidat nije bio Al Gore nego George Bush! Izostaviti ovaj dio znači manipulisati podacima i javnim mnijenjem. Sve je eskaliralo kad je razlika došla na stotinjak glasova, pa su počeli ručno prebrojavati i ova greška u aparatima je i zvanično potvrđena. Nakon djelomičnog prebrojavanja spornih mjesta gdje su uočene anomalije, hiljade i hiljade Bushovih glasova je ručno evidentirano i potvrđeno, postupak je potrajao i mjesec dana da se više puta verifikuje.
I onda na scenu stupa show - predsjednički kandidat se mora potvrditi nakon 5 sedmica, a odugovlačilo se sa procesom i odjednom se, nakon što su se sporna mjesta vipe puta prebrojala i nakon što je potvrđena tzv nedostižna razlika, traži da se prebroje SVI glasovi. Ručno. Na isti način. Tako bi pobjednik bio izabran bez potvrđivanja elektora u Floridi "jer nora biti izabran za 5 sedmica". Informišite se o službenim rezlutatima pa donesite sud ko je krao ili pokraden!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Necemo valjda i mi 23 godina da cekamo kako bi se otkrilo ko još stoji iza nametnutih troglavih, pored ovih sto su vec poznati
George W. Bush jedan od zescih kretena kojeg je majka ikada rodila. Kriv za smrt miliona neduznih ljudi zena djece. Zelim mu da se u drugom zivotu okoti kao koza u nekom zabacenom selu u Iraku, u selu u kojem nece biti puno zena.
Citao sam Vucicevo obracanje. Kakav je to bolesnik nevidjeni
Ovako je Murphy izvrsio silovanje pravosudja
Smith ga NAMETNUO