Uhapšen još jedan Nigerijac
0
Nova uzbuna na istom letu Amsterdam-Detroit
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde ba... Kad si ti to prisao avionu na blize od 5 kilometara? Ne mislim na papirne i na igracke, vec na pravi avion.
stara pjesma. nasi domaci talibani mudjosi i poturice se bore sa svojim kompleksima zbog svoje prljave sekte i uporno nastoje da opravdaju svoju brfacu po vjeri i teroru.
ja od sad kad putujem uvijek cu da provijerim spisak putnika da nema slucajno koji musliman
Serem se na ovog što je u članku napisao BEZBIJEDNO
pa razumljivo je da je sumnjivo dan nakon pokusaja napada. na sta ste spali muslimani, u sred evrope bi po svaku cijenu branili nekog nigerijca dan nakon napada nigerijca na istom letu! dokle vise pravdanja ta! treba osuditi takve pojave da bi se ogradilo od njih, a ne pravdati ih i spominjati krstaske ratove! a onaj ko kaze da teroristi nisu muslimani, istom logikom se moze reci i da teroristi ne mogu biti pravi hriscani! dosta vise teoretisanja, suocite se sa cinjenicama, religije nam upropastise svijet! a sto je najgore na.. je...basmo mi bosanci u sred evrope
Covijek bio u WC\'u sat vremena (to oni kazu sat vremena), i odma terorista, jako zanimljivo ! Mozda je tip bolestan bio, pa povracao i tako proveo dosta vremena u toaletu, mozda se prepao leta avionom pa se zakljucao hudnjak.. hiljadu varijanti, al\' ne, on je terorista, naj gora vrsta ljudskog bica, sve sto dolazi od okupatorskog americkog rezima meni je odma sumnjivo, taman da je tip i izvadio pistolj i prijetio, opet nemogu da im povijerujem.
Ameri debelo nešto mute, ovaj put bi Nigerija mogla da plati ceh ni kriva ni dužna kao Irak.
nemoze se covjek vise izvrsit prirodnu nuzdu da ga ne optuze ta terorizam a da je musliman
Slazem se da je ovo samo jos jedna u nizu namjestaljki .. mislim da je sve iscenirano ..i slusajuci onu zenu u intervju sto je sjedila blizu njega nista od tog samo lazuuuuuuu
a tebi darwin, i takvima kao ti zabraniti da pisu glupe komentare
OVO JE NEKA NAMESTALJKA-TREBA HIM JEDAN RAT U NIGERIJI OKO NAFTE TAMO POBUNJENICI REDOVNO NAPADAJU PLATFORME SA NAFTOM PA VALJDA AMERIKANCI NANJUSILI DA TAMO TREBA POMOC.MISLIM OKUPIRATI NAFTNA POLJA U NIGERIJU, FINA TAKTIKA ZA OKUPACIJU--SAMO CEKAJU DA NOBELOVAC ZA MIR IZDA NAREDBU ZA OKUPIRANJE NIGERIJSKE NAFTE
Na letu northWest airlines, a vamo glasnogovornica Delte daje izjave.
Kao prvo, terorizam nije izmisljen od strane Muslimana, vec bas od kriscana, a nacin na koji ga pojedini, kazem dobro POJEDINI Muslimani (a po takvom ponasanju oni nisu Muslimani) ispoljavaju, je samo odgovor na dugotrajni imperijalizam i kolonijalizam sljedilaca Vatikana koji predugo vlada svijetom, \"destruktivnost\" harmonije na zemaljskoj kugli je pod znakom krsta (ili kukastog \"krsta\") i davidove zvijezde !
Treba vehabijama zabranit ulaz na aerodrome i rijesen problem.
nemojte zafrkavati,,, nisu svi muse teroristi ..ali jesu sve muse teroristi danas... ima li ko jos od terorista osim musa da hoce da sruse avione ? nema.. ja licno se uvjek upalsim kada u avionu vidim arapina a posebno one koji imau bradu ..