Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega treba zavezat za stolicu i noktaricom mucit' do smrti..
MA znala sam ja da je on divan dečko i da je u afektu napravi to što je napravijo
zasto bas 11.Jul?
Sve je uradio po zadatku, ta kazna je zbog publiciteta, kao da je kažnjen, a odobrili mu daljne školovanje .. Kakva je to kazna?? Ispunili usluge koje je on njima postavio :) Ah ta Norveška(nacisticka) kraljevina..:)
lejlice Citaj!
Neka se izvine porodicama zrtava, i sto prije pridruzi onima koje je ubio.
Dirnut sam njegovom pricom.
Kad te rodila tako ruznog + nastranog stas joj se izvinjavati :D
dobio 21 godinu, jos kod njih to nesto opucas dvije tecine i izadjes, jos ce se on tamo fino i vladat, zavrsit kakav fakultet, i eto ti njega za jedno desetak godina na mjesto kakvog direktora neke norveske firme, ko da nista nije bilo. I jos ce ga kao socijalizovati, kad izadje neka psihijatrica ce reci "On je potpuno izlijecen, ne vjerujem da ce vise ikad ubiti 77 ljudi, mozda malo manje, al toliko nece sigurno!"
potpuno pogresno.
nije terorista?? :)
Da je musliman bio bi, a ovako je samo lud.
Naravno da je terorista ili kako god da ga nazove. ono sto je najvaznije je da mu nema izlaska nikada vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lik dobio samo 21 godinu i onda se mi čudimo kako ratni zločinci dobiju mizerne kazne. Ma haj' ti Evropo razguli i mojne nas ništa čekat'
Poslije jeba** nema kajanja Sta je bilo,bilo je,nema nazad...
cuj samo 21 godina, pa jesul ovi normalni
Jesu: to je dozivotna.