Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Termoizolaciono, vodonepropusno odijelo, 13 sekundi u vodi, šta više čovjeku treba pa da osjeti ono što i promrzli i gladni ljudi, pobjeli od rata dok čekaju utapanje? Dokle još seže žrtva ove krhke plavkice? Nije posolila kavijar? Sama otvorila vrata od limuzine? Svijet pršti od iskrenog suosjećanja.
i ja sam neki dan pokusao oprati noge u carapama ali ne ide
Kad si nasla da se kur***, trebala si se kur**t do kraja i skocit bez tog odijela.
U ronilackom suhom odijelu skocila? hahahahahahahaahahh
Mogla je i skafander obući... :D
pokusala u ovoj opremi sto nije u odjeci obicnoj...
glupa krava.
...tako sam ija jednom sjeo u porše. dvidim kako je bit plejboj. aVto mi paše, al uloga plejboja vala nikako.
Kazu da se nakon ovog podviga odlucila da sama, na vlastitim nogama, bez bilo cije pomoci, napravi nekoliko koraka od policijskog camca do automobila, da bi osjetila kako je izbjeglicama kad pjesace od Sirije do Norveske. Toliko se ona poistovjetila sa migrantima da ce ljetovati na jugu Francuske i pokusati da prozivi njihova iskustva na Sredozemnom moru. Zena je neustrasiva.
Pa skoči sa odjećom a ne ovom zaštitom... Eto izbjeglice su svi imali ove zaštite, zato ih je puno ugušilo...
Mogla bi i Semiha u Miljacku.
Ja ću razapeti šator za Prvi maj.
Ja ću razapeti šator za Prvi maj.
Sta reći,a ostat pribran.
Hajd sad dodji i u Bosnu da malo razumijes i nas :)