Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pise nobelovac Ivo Andric u svome romanu "Na Drini cuprija" kako su turci srbima davali krompir da jedu. Valjalo je radit na krompiru i nosati one kamene blokove. Mislim nije bilo krompira u to vrijeme ali to je epska fantazija ili pak futuristicki roman. Kad se danas pogleda na srpsku sofru, vidjece se da srbi najvise jedu grah ili kupus bez mesa i krompir na raznju.. Doke se okrece krompir cuje se glas iz daljine i sve je blize i blize, "Haj halve, Haj halve". Ovo vec izaziva jezu!
Bolje da su dali Tesli sa klix-a :)
Zašto to ? Da nisam možda dosadan ? Ako jesam, vi samo recite, ja ću još pojačati :P :) .
Ma jok buraz , bolje tebi nego ovoj starki . Ne bih rekao da će njoj to puno značiti . Vidiš da joj dzenaza iz očiju viri :)
Čestitam vam :) .