Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve nekadašnji i nesposobni hitlerjugendsi. Zahebali ste stvar prije šezdeset godina, niste uradili posao kvalitetno i do kraja. Zato sad trpite kapu koju vam bankari kroje.
Ne treba im je ni davati, bivsi nacisti.
Lakse je napraviti neku bolest poput SIDE, baci je medju kineze, brazilce i afrikance i tvrdi da nema ljeka....
Ma ne treba da brinu uopste... Za njih, kao i za svu ostalu sirotinju, vec su se pobrinuli BILDERBERG GROUP, jer su na zadnjem svom sastanuku razmatrali pitanje:Kako zaustaviti preveliku populaciju stanovnistva, i dosli do istog zakljucka kao i pre I Svetski i II Svjetski, da treba organizovati SVJETSKI RAT I POMLATITI VISAK. (Po niihovim proracunima oko 4/5 stanovnistva...Sitnica... Pet, sest milijardi...
bitno je da nasim ne prijeti... 6. a jos penzije nema... bavite se svojim problemima
uuuh jest vala za umrijet od gladi,da je meni Bogdo..