Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusi kunici
@RespiratorMalina Dr Mengele trazi pacijente....
Pa ne kontam. Ako će samo negativni biti na koncertu, logično da se niko neće zaraziti.
@Teheranko Nije cilj da se ljudi zaraze već da se registruju obrasci ponašanja i utvrdi koje površine se najviše dodiruju
@Teheranko hahahaa
Moze ako daju drzavljanstvo za uzvrat 😂
Warm up DJ Mengele Junior pušta plin...
Bar da su izvođača birali...ovom ce to bit koncert karijere
Kann ich, weil weiss ich, dass corona virus es gibt nicht. Das ist leicht geld
Svabo je to. Analiziraj i donesi odlukua ne kao naši kako im je ćejf i koji je dan
"Dobrovoljci" su dobro situirani,ipak je proslo 28 godina. Ko se nije snasao za to vrijeme,nek se sam mlatne. A OVO JE IDEALNA PRILIKA ZA BOSANCE I ( HERCEGOVCE) DA SE PRIJAVE I ODU U "OBECANU "ZEMLJU " ( ZA BALKANCA), NJEMACKU😄. Sansa je OGROMNA,VELICANSTVENA da se ode sa "ucmalog "Balkana" gdje njihovim stanovnickma se smera i svako mu je drugi kriv,a ne dize DUPE da nesto promijeni. Ako osvane suncan dan smeta mu to, volio bk da pada kisa i obratno. ;)))))
Debili...u istocnoj Njemackoj skoro da i nema stranaca,a kamoli balkanaca
vjeruj mi da ima, nije svima minhen njemačka
BLA-BLA-BLA... ( ZATVORITI 1000 politicara+1000(kvazi) naucnika+1000 okorjelih kriminalaca + 1000 uhljebljenih WHO sluzbenika i nek se koronisu na koncertu do iznem9glosti.
Ima bar 400 000 jedini uslov da nas usvoji kakva svabica / svabo po završetku koncerta, tj da se ne vraćamo u BiH.
kolko hojra?
Oni se većinom pridržavju distanci a i nošenja maske. Tako da imaju manje novozaraženih nego BiH. Naše bolnice nemaju njemačke kapacitete
Nije sve za nauku nego sve za pare nazalost
GDJE ŠTA KO KAKO
Nijemci su glup narod. Nazivaju sebe pjesnicima i misliocima, a ustvari su kopilad hunska. Pa naravno da postoji taj oblak virusa i sve to, ali nisu oni vas napali. Ovdje je bio vec jednom svjetski rat koga je izazvala elita s tim sto su racunali na njemacku glupost i mrznju, i natjerali u propast da bi isli negdje hiljade km da ubijaju Slovene, koji su poslije za Jevreje prodavani.
@fbUser1590942149 tako je i sad s coronom. Prvo je kao napadnuta italija i Spanija, iako tamo nista nije bilo, a sad krece napad na Rusiju. To je uvijek tako. Srbi su opet sa Nijemcima.
@fbUser1590942149 Hej nejmcugo, ti si obican radnik, idi u fabriku i ne brukaj se po koncertima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)