Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog seronju posebno ne smekam od kako sam procitala da mu je predsjednicku kampanju finansirao Gadafi. Prvi je bio uz SAD da ga svrgnu sa vlasti i na kraju ubiju. Odvratni pinokio!
fašista i buduči koljač
Francuska država-francuska pravila.
Mi trebamo zabraniti potpetice, pa kada ovaj cvarak dodje da se vidi da je patuljak.
sve za naftu i novac al bukvalno svijet zali ono malo pobijenih francuza a ne zali one koje su francuzi mucili i ubijali.po svijetu i to za novac ili naftu.
Ne znam sta kome smetaju pokrivene zene,neka oblace sta hoce al bio bi red da lice otkriju,ovako medju pokrivenim moze biti ne znam ti tko.A po islamskoj vjeri koliko znam za lice nije naredjeno da mora biti pokriveno..
Nije ni čudo, s obzirom da je Sarkozy židovskog porijekla...
hoce li nas vise prestati peglati sa burkinijem.... :-P ovdje se nece zasigurno zabraniti tako da očekujemo veliki talas turista ili doseljenika....:P:D
I ja bih sad posao i platu od 1000 eura, al'...
eh tacno sam mislila da ce jedan dan da prodje bez vijesti o burkiniju !!!!! prevarih se ...........
Šta ti nosiš :D
@NinoBelovSRB ...........burkini, hidzab, nikab.....maramu........sal........sve od jednom !!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne daju vjersku slobodu ženama i pokrivanje, a bore se za prava LGBT populacije.Toliko o "civiliziranosti" Evrope
Burka, koliko znam, nije zabranjena o ostalim zapadnoevropskim zemljama. Nemoj generalizirati.
Ovi ce i đamije zabraniti kako je krenulo
Zbor narušavanja ljudskih sloboda? Pa je li narušavanje ljudskih sloboda ta zabrana? Boli mene uvo, ali opet imaju dvostruke standarde. Drago mi je što ima sve više muslimana u Evropi, posebno u Njemačkoj, Engleskoj i Francuskoj. Oduševljen sam.
Bolje bi mu bilo da on nosi burkin gledaj kakav je piih
Naravno nista sporno. Eno vam pustinja pa se burkinisite i burkajte i hidzabisite do mile volje...