Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo snijega po evropi drama pogotovo u Njemackoj. U Kini nenormalni minusi i sada ove poplave. Mi smo dobre sadake podijelili ove godine.
lakapo 😉
Nelegalna gradnja, to je i kod nas problem 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
From the RIVER to the SEA...
nemacka se raspada
Nije rijeka Elba nego zaliv je to ili tačnije dio fishmarka
@/sarajevo_sg nije ovo Fischmarkt riblja pijaca,gdje sa vremena na vrijeme manje poplave znaju da budu,ovo je na mnogo mjesta sto nije cesta pojava u Hamburgu i ako je sav okolo skoro vodom Elbe..!!Zato nelupaj bezveze pozz iz njemacke
OVO JE NORMALNA POJAVA NA FISCHMARKTU U HAMBURGU!!! O CEMU PISETE I GDJE ZIVITE???????
I ja to gore napisah i nije rijeka Elba 😂😂
Imamo mi smog, da se trampimo. Bit cete prvi u svijetu.
U hamburgu je na sred grada svakako veliko jezero koje se vjerovatno izlilo
Zovte č i f u t e nek vam pomognu mamu vam vasu...
Lažu bolan, evo mi se kupamo na 20 stepeni
Nicht etwa Fischmarkt...LMAA.
Moin. In der nähe
Ne računajući Bosnu ,Bošnjaka najviše ima u Nemačkoj,Austriji, Turskoj,SAD, Švedska, Švajcarska ,Italija,Kanada,Australija i itd!!! Na ovom portalu mnogi Putinovci sanjaju da Nemačka bude slaba !!!
Nelegalna gradnja, tonje to i kod nas 😉
Posljedica podrzavanja Ismahella, posljedica izbacivanja igraca iz kluba zbog podrske ''PS'', karma je cudo
Meni kao Bošnjaku je žao! Nemačka je mnogo učinila za naš narod počev od gastarbajtera, ulaganja u Bosnu... Znam da volite i navijače da Nemačka bude slaba. Putinovci imate srbijanske portale i tamo šire ljubav prema Rusima .
I racija u plavoj džamiji...
Pa neka je i nas nesto zaobislo