Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misliš židovćiću.....
Zauvijek? Da nisi malo pretjerao...ništa nije zauvijek...a ti sa 60 godina terorisanja Palestinaca...eh ti,ti si zauvijek kopile...baš zauvijek...hebo te Ben Gurion....
Jbt, ovog treba pod hitno u Sibir...
SMRT ŽIDOVIMA
A to ti dojadili oni protesti u Dresdenu, pa ne spominjes Hicu :))))))
Israel volim te . 🔯💖
samo teroristi vole izrael jer izral terorise palestinu 60 god.
Bakijato Bakijato , Bakijato "teroristati" i eliminirati islamske kozojebe je nešto što je poželjno i što svi trebaju da rade. I tebe pozivam da eliminišeš kojeg Islamistu , za dobro cijelog čovječanstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako si se ti vratio poslije 2000 godina pa polažeš pravo,mogu onda i kanaanci da se vrate poslije 3000 godina.Oni su tu bili prije tebe.
sravnit ce vas jerusalem.........
Sve dok se Poslanik ponovo ne pojavi
Uzalud vam trud svirači!
Umri keru
ker je za mene pogrdno ime za psa,a ovaj ker to zasluzuje
ooooooooooo mestafa kadro znao sam ja odavno da si ti onaj Mustafa cionist.