Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećete dovijeka cionistički smradovi
Stvarno su ovi cionisti ljudski otpad.
third world war
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
C!0nisti su jedini koji sude maloljetnicima, gledam danas prilog. Pa to su životinje, bagra i zločinci najveći koje danas kugla Zemaljska trpi.
Islamske zemlje sute dok im se vjera zabranjuje.
zato i mogu, ummet je podlegao materijalnom
E moj klempo, doce i tebi kraj. Valjda ti je to jasno.
Ma jebi nas kad smo glupi
Dabogda mu ovo, dabogda mu ono...
ovakve zlocince i sotone svijet nije vidio nikad
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Rezultat: Naši vehbosi rade za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno.
Pa nije ovdje Saudija zakazala, zakazao je čitav ummet. Znamo samo pokazivati prste u druge a sta smo to mi uradili za Palestinu
koji seljaci.
Ovog treba likvidirati. Zlo ukloniti
Aferim muslimani - sad pitajte ovog fasistu kad mozete da klanjate
Bibi i ekipa su zreli za Hag!
Hodas li ti jado igdje ili ti je ograniceno kretanje... Mozda te strah da te ko ne rokne
Cionističko pseto
Stici ce vas bozija ruka kad tad.. zivi bili pa vidjeli.. nikome ne zelim zlo, ali ovo sto radite je neljudski do bola..
Samo nek ne bude redukcije plina, trebat ce opet
CLIX JE ODPAD OD PORTALA i oni koji rade za njega !! Samo pale narod , narocito drzavljane Nezavisne Drzave BiH koja je Svjetski priznata kao Nezavisna Drzava od svih clanica UN 🤷