Diplomatska kriza se nastavlja
0
Netanyahu: Erdoganove izjave su skandalozne
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je sve što je rekao Erdogan, a ono što ti radiš je skandalozno majmune 1.
daj ba cifuti, gonite se u p.m.
U Turskoj vojni rok max. 15 mjeseci, Turaka vise 10x, jaka vojna sila, ali Izrael je meni opet (prema Future weapons serijalu) opasniji, spremniji, opremljeniji i naravno ima iza sebe politicku i vojnu vlast Amerike, i to najopasnijeg Americkog dijela vlasti, onaj iz sjene... Opet, to moje skromno misljenje, ne bi bilo dobro kada bi zakuhali, ode sve u P.M.
I OPET SE PITAM ZASTO SE OVI CISTOKRVNI ILIRSKI NAROD ZVANI \"bosnjaci\" TOLIKO LOZI NA EFENDIJU SA SLIKE????
Niti je hitler bio srbin niti su bošnjaci arapi, svi mi imamo svoje želje i strahove, ali isto tako je oćito da nas mnogo ima neodgojenih i neobrazovanih čudo jedno. U svojim malim ovčijim mozgovima neznamo ništa drugo nego smisliti gadost naspram drugog i čekati kako će to odgovarati čobanu koji nas vodi. Šta bih ja kao bošnjak trebao ovdje komentarisati - izrael koji sistematski prisvaja getoizira i uništava jedan narod ili ti turke kojima 50 godina traba da zauzmu neki stav. Obje ove države su radile i rade iz svojih interesa da im u državi bude bolje. Obje ove države imaju sposobnije političare i narode koje ih biraju. Iskreno zaboli me dupe i za jedne i za druge jer njima je mnogo bolje nego nama, a moglo bi nam biti bar tamam ako ne i super.
celitc-bravo. Ali opet, Benjamine, j.. ti sve mrtvo, gov. jedno generalsko-fašističko-šup.-agresorsko-genocidno
Ovo je foliranje i nista drugo, cisto da Erdogan zaradi koji poen kod Arapa i da se iskupi za sve ove godine saveznistva za Civutima dok su Palestinci krvarili. Zna se da je Izrael preko Mosada pomagao Turskoj u ratu sa Kurdima, a isto tako je i Turska izmedju ostalog svoje baze stavljala na raspolaganje Izraelskoj vojsci. Naravno ne treba zaboravit ni da su i jedni i drugi americki poslusnici..tako da jedino sto Palestinu moze izvuci iz izraelskih kandzi-Arapsko jedinstvo i nisto vise!
haha Astral, jesi li imalo upućen koliko vojni rok traje u Turskoj i koliko Turska ulaže u vojsku? Recimo da su Izraelci za malu nijansu bolje opremljeni od Turaka, zar misliš da bi im to bilo dovoljno kada se uzme u obzir da ih je šačica i da broj svih tih izraelskih vojnika zajedno sa tim ženama-vojnicima je manji od broja čajdžija samo u Istanbulu. Presmiješan si :)
VUČE VUČE NISU TURCI POTURČILI BOSNU NEGO SU VAM JE BALI MAME I SESTRE I BAKE GODINAMA.
Nešto ne vjerujem da je pukla tikva između cionista i Turske. Imali konkretnih dokaza?
drvo Garkad ili Boxthorn http://en.wikipedia.org/wiki/Gharqad
nama su u Bosni Turci napravili genocid.....poturcili pola BiH....i sta sad da mi radimo sa ovim Turcima-Bosnjacima.......niti su za j e b a t........nit za kuci vodit
Turci, vazda bili dvoličnjaci. Treba im godina dana da reaguju ovako, Plus 50 godina palestinske patnje. Jok, nego izraelci se počeli vrzmati po Kipru oko nekog gasovoda.... Ko zna sta je pozadina. Al ne volim turke sekunde
Za gradjanina: Nabijem i tebe i sudiju na ukruceni k.u.r..a.c
Izrael je vojna sila, posjeduju nevjerovatan arsenal oruzja, ukljucujuci i nuklearno, citav narod ili sluzi, ili je sluzio vojsku po minimalno 3 godine (ukljucujuci i zene), bogata nacija, pojedinci i u totalu, drze ogroman dio odrzivog bogatstva i biznisa cijelog svijeta, kratko receno, z.a.j.e...a.n.i. Malo p.r.c.a.j.u Palestinski narod, velika tragedija, sta ces, nije lako, ali iako je Turska velika sila takodje (i veliki cigani), mislim da je jasno ko ce koga da z.i.g.u, ako bude belaja:).
koga zanima evo na ovoj stranici kako drvo izgleda (na Engleskom: gharqad tree): http://forums.catholic.com/showthread.php?p=4294709
SVI VI KOJI STE ŽIVI TRENUTNO NA OVOM SVIJETU JEDNO JE SIGURNO DA TO NEĆETE BITI ZA 120god. NIŠTA U GROB PONIJETI NEĆETE, A SUDIJA NA SVE ČEKA.. POTPLATITI GA NEMOŽETE :) RAZMISLITE ŠTA RADITE